עבור לתוכן

איזה דגם של קירור בא עם מעבדי AMD באריזת BOX ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב עם 3880X2 אבל אני רוצה לפתוח אותו ולראות שבאמת כל החלקים תואמים להזמנה .

לגבי המעבד , אני מזמין BOX ואני לא יודע איך אני יכול לוודא שבאמת הקירור שלו הוא מקורי של AMD ולא איזה ג'נרי שאולי מכניסים לי בחנות עם TRAY .

מישהו אולי יודע ? אולי בכלל צריכה להיות מדבקה של AMD על הקירור (כמו באינטל אם אני לא טועה) ואז זה חוסך את השאלה .

תודה .

פורסם

לא צריכה להיות שום מדבקה על המעבד !

המעבד צריך להיות נקי ממדבקות, כך:

31837668.jpg

מדבקות האחריות נמצאות על הקופסא ועל תעודת האחריות, שם מקומן.

אם אתה קונה מעבד באריזת קופסא אתה צריך לוודא שהיא חתומה, בנוסף לא לקנות אצל חנויות חשודות/רשתות גדולות.

השאלה שלך במקום משום שיש חנויות שמפיצות מעבדים בקופסא באריזות לא חתומות:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=267912&highlight=%F4%F0%E3%E4

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=268261&highlight=%F4%F0%E3%E4

תמונה מצורפת בתחתית ההודעה.

תמונות נוספות בקישורים הבאים:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=212746&highlight=%E4%F4%E0%F0%EC+%E4%E0%E7%E5%F8%E9#post1359199

אם אתה באזור תל אביב תקנה בפלונטר, לא ירמו אותך.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ADO3800CUBOX&cart=11719236531574695〈=heb

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

סבבה...אבל למה כל האדום הזה ?? לא אמרתי שצריכה להיות מדבקה על המעבד,אלא על הגוף קירור עצמו (על המאוורר התכוונתי). ברור לי שלא על המעבד.

בכל מקרה, תודה על ההשקעה בתגובה והתמונה של הגוף קירור אכן עוזרת .

:)

פורסם

משום שיש בעיה לגבי הסיפור הזה, יש מפיצים/משווקים/יבואנים חאפרים ששמים מדבקות על גב המעבד.

גם על מפזר החום אין מדבקות.

אתה צריך לראות אריזה סגורה וחתומה !

40995A_X2_left-RGB_jpg.jpg

יש מדבקות שקופות שחותמות את קופסת הקרטון ממלעלה ומלמטה, הן צריכות להיות שלמות וחדשות.

שוב, אם יש לך חשד קל כלפי החנות - אל תקנה בה. החנויות הטובות והרעות מוכרות וידועות.

פורסם

על מפזר החום יש מדבקה עם מספר סידורי תואם לזה שנמצא על הקופסה

(ליתר דיוק על המאוורר)

פורסם

יש לי שני מפזרי חום ביד (הגיעו בזמנים שונים עם אתלון 64 בשקע AM2 באריזות BOX חתומות), אין שום מדבקה או מספר.

על אריזת הקרטון יש, על תעודת האחריות יש.

פורסם

יש לכך זכר באתר של AMD (ויש לי זכרון דומה ביחס לשקע 939 ו 754)

Heatsink/Fan is serialized for after-assembly tracking

מקור

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_11120,00.html

אבל כנראה שבשקע AM2 זה נפסק.

העיקר שהאריזה חתומה ואם קונים מעבד לא בקופסא אז להתעקש שלא תהיה מדבקה על גב המעבד עצמו,

אם החנות מתעקשת, לקנות במקום אחר.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה ראשית תודה על התגובות .. :yelclap:

כמה השאלות:

1) אני מציין שאני קונה מחשב קומפלט . לא חלקים. האם המוכר צריך לתת לי את הקופסא הריקה של המעבד כנספח למחשב (כמו שקיבלתי בעבר את של הכרטיס מסך) ? שוב , מדובר על מחשב עם מעבד שנקנה כ-BOX .

2) במצב כזה ,בנוגע לשקע AM2 , איך אני יכול לבצע התאמה בין הקופסא למעבד+מאוורר ? איך אפשר לדעת שהקופסא אכן שייכת ספציפית למעבד שהורכב במחשב ?

אולי ידחפו לי מעבד משומש ולכאורה יתנו לי קופסא כאילו ששייכת לו ..

3) מה הסיבה שמפיצים ישימו מדבקה על המעבד עצמו ? אם אני לא טועה זה פוגע ביכולת הקירור (או לפחות המדבקה תימס מהחום..) ?

פורסם

אם יש לך כאלה חשדות לגבי החנות, למה אתה קונה שם? פשוט תקנה במקום אחר.

1. אתה הלקוח, אתה המלך, אתה תקבל כל מה שתדרוש (בגדר הסביר), לקבל את אריזות המוצרים וכל מה

שהיה בהן זאת דרישה מאוד סבירה, החנות אמורה לעשות זאת באופן טבעי. אתה גם יכול לבוא לחנות לראות

את פתיחת הקופסאות, גם זאת דרישה סבירה.

2. אם אני זוכר נכון, המספר הסדרתי (הייחודי למעבד שלך) מופיע על אריזת המעבד (על מדבקה) וגם על

גב המעבד עצמו (בשורה שכיסיתי בלבן בתמונה של המעבד), אבל כדי להשוות צריך כמובן להחזיק את המעבד

ביד. אולי גם כלי תוכנה יודעים לספק אותו.

3. סיפור ארוך (ראה הקישורים קודם), בקיצור, חאפרים.

פורסם
  • מחבר

תפוחים , מה לעשות , כשקונים TV או מקרר או מכונת כביסה ..לפחות יודעים שזה או מוצר זבל סיני צרוף או משהו אירופאי איכותי .בגלל שזה מוצר מוגמר.

במחשבים כל אחד יכול להיות חאפר ,גם החנות שתראה לי הכי אמינה , יכולה להיות בעצם הטעייה של פוקר פייס .וזאת בגלל ההרכבה העצמית שלהם.

צריך שיהיה לנו לפחות את הכלים הבסיסיים לדעת במה מדובר ושלא יעבדו עלינו בחנויות

מכאן באו השאלות שלי..לא מכיוון של חשד כלפי חנות ספציפית כי אני עדיין לא יסגור היכן לקנות אבל אני בתור לקוח אבחר את החנות עם השירות הכי טוב בעיניי (או את זו שתעמוד בבקשה כמו צירוף הקופסא המקורית של המעבד למחשב במעמד המסירה . זו דוגמא) .

לילה טוב ותודה על הכל.

פורסם

היום כל מוצר יכול להפתיע, וכמעט הכל מיוצר במזרח, גם השמות המוכרים יותר,

דווקא עם מחשב אפשר לדעת בדיוק מה אתה מקבל, בניגוד למקרר למשל.

תבקש גם להיות נוכח בזמן הרכבת המחשב, לא צריך להיות סיפור מבחינת החנות.

תגיד איפה אתה גר ננסה להמליץ על חנות, אם מדובר באזור תל אביב, plonter.com,

קניתי שם לאורך שנים, אני בטוח שאין שם משחקי אבו עלי.

כמובן שהכי טוב, להרכיב לבד, גם חוסכים איזה 100-200 שקל, אז אתה בשליטה

מלאה, כל מה שצריך זה קצת ידע באנגלית, קצת זמן, קצת גישה ומעט עזרה מפורומים.

פורסם

תבקש גם להיות נוכח בזמן הרכבת המחשב, לא צריך להיות סיפור מבחינת החנות.

אתה כל כך נאיבי?

למה שחנות תכניס לקוח למעבדה שלה? לך תדע מאיזה רקע הוא מגיע וכמה הוא אמין...

איך זה יעבוד? הלקוח יגיד מתי נוח לו, ולפי השעה הזו המעבדה תצטרך לפעול ולשים בצד את כל העשרות מחשבים האחרים שנמכרו?

בחייך, באיזה עולם אתה חי?!

פורסם

יש בעיה רצינית היום בכל המעבדים כי רוב החברות שמוכרות מחשבים קומפלט מזמינות את החלקים בגרסאות OEM ו BULK ובמעבדים זה אומר ללא קירור מקורי של החברה המייצרת כדי לחסוך בעלויות המעבד כי הם קונים באריזות של מאות מעבדים...

לדוגמא הייתי בחברה מאוד מוכרת לא מזמן וקניתי מחשב למישהו כי הוא לא ידע מה לקנות ורצה מחיר זול אז הלכתי איתו והזמנתי את החלקים הבחור שם במעבדה הביא לי את המעבד ללא אריזה וארז לי אותו מול העיניים אני האמת לא ציפיתי למעבד ערום אז ביקשתי להסתכל על המעבד ומה אני רואה שהמעבד משומש אמרתי לו שיחליף לי אותו כי הוא משומש והבחור התחיל להתווכח איתי על זה פניתי לבחור שאיתו סגרתי את העסקה וביקשתי ביטול עיסקה כי המעבד משומש הוא התחיל גם להתווכח איתי שהמעבד לא משומש משום מה הבחור חשב שאין לי מושג על מה אני מדבר אבל בסופו של דבר החליף לי את המעבד למעבד חדש אומנם לא בגרסת RETAIL אבל לפחות חדש... ואותו סיפור עם הכרטיס מסך הייתי בהלם ממה שהולך שם... אני מציע לך לקנות חלקים ארוזים וחתומים בחברה מוכרת ולשלם למישהו שירכיב לך את המחשב בתשלום אולי זה יצא יקר יותר אבל לפחות תדע שכל החלקים הם חדשים ללא שימוש קודם ולא משנה מה השימוש הקודם בין אם זה אפילו בדיקה לצורך תקינות!

ככה אני עובד אני מחזיר לספק שלי כל חלק פתוח והספק שלי כבר יודע שאיתי לא מתעסקים ומביאים רק חלקים חתומים בין אם זה כרטיס מסך לוח אם או מעבד אפילו זיכרונות כמו TWINMOS ודומיו שמגיעים באריזות קטנות כאלה אני דורש שיהיו חתומים ללא פתיחה קודמת... אולי אני פדנט אבל במצב השוק היום אני לא סומך על אף אחד! כי הרווח על חלקים כיום הוא מאוד קטן והם יעשו הכל כדי להרוויח קצת יותר... אני מגיע לקטנות כאלה שאני אפילו כותב את המספרים הסיריאלים של החלקים במפרטים כדי שגם אני והלקוח נדע בדיוק איזה חלק הוא קיבל ואף אחד לא יוכל לעבוד על אף אחד... אמינות זה שם המשחק והשוק הזה חסר ממנו!

פורסם

אתה כל כך נאיבי?

למה שחנות תכניס לקוח למעבדה שלה? לך תדע מאיזה רקע הוא מגיע וכמה הוא אמין...

איך זה יעבוד? הלקוח יגיד מתי נוח לו, ולפי השעה הזו המעבדה תצטרך לפעול ולשים בצד את כל העשרות מחשבים האחרים שנמכרו?

בחייך, באיזה עולם אתה חי?!

מה זה משנה מאיזה רקע הוא מגיע? או כמה הוא אמין? מה יש לחנות להסתיר? ייתאמו זמן, סביר

שהחנות תקבע את הזמן.

לכן אני מציע לו לקנות בחנות קטנה ולא ברשתות הגדולות, שם באמת מה שהצעתי זה חילול הקודש.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 12:40:14

יש בעיה רצינית היום בכל המעבדים כי רוב החברות שמוכרות מחשבים קומפלט מזמינות את החלקים בגרסאות OEM ו BULK ובמעבדים זה אומר ללא קירור מקורי של החברה המייצרת כדי לחסוך בעלויות המעבד כי הם קונים באריזות של מאות מעבדים...

לדוגמא הייתי בחברה מאוד מוכרת לא מזמן וקניתי מחשב למישהו כי הוא לא ידע מה לקנות ורצה מחיר זול אז הלכתי איתו והזמנתי את החלקים הבחור שם במעבדה הביא לי את המעבד ללא אריזה וארז לי אותו מול העיניים אני האמת לא ציפיתי למעבד ערום אז ביקשתי להסתכל על המעבד ומה אני רואה שהמעבד משומש אמרתי לו שיחליף לי אותו כי הוא משומש והבחור התחיל להתווכח איתי על זה פניתי לבחור שאיתו סגרתי את העסקה וביקשתי ביטול עיסקה כי המעבד משומש הוא התחיל גם להתווכח איתי שהמעבד לא משומש משום מה הבחור חשב שאין לי מושג על מה אני מדבר אבל בסופו של דבר החליף לי את המעבד למעבד חדש אומנם לא בגרסת RETAIL אבל לפחות חדש... ואותו סיפור עם הכרטיס מסך הייתי בהלם ממה שהולך שם... אני מציע לך לקנות חלקים ארוזים וחתומים בחברה מוכרת ולשלם למישהו שירכיב לך את המחשב בתשלום אולי זה יצא יקר יותר אבל לפחות תדע שכל החלקים הם חדשים ללא שימוש קודם ולא משנה מה השימוש הקודם בין אם זה אפילו בדיקה לצורך תקינות!

...

איך ידעת שמדובר במעבד משומש? היו עליו שאריות של משחה טרמית? טביעות אצבע?

באיזה חנות מדובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים