עבור לתוכן

האם כרטיס מסך יותר חזק גורם למשחק לעלות יותר מהר ??

Featured Replies

פורסם

האם כרטיס מסך יותר חזק גורם למשחק לעלות יותר מהר ?? או שבכלל אין קשר והכל קשור רק לאיכויות המשחק.....

בלעלות אני גם מתכוון לשלבי המשחק כאילו להטען יותר מהר.......

תודה

פורסם

לא.

בדרך כלל מה שמעכב את העלאת המשחק זה שילוב בין הכונן הקשיח למעבד (דברים שנקראים מהכונן, בשילוב עם חישובים של המעבד ליצירת הבסיס ל"שלב" או למשחק באופן כללי).

פורסם
  • מחבר

הבנתי

אני פשוט אוהב סימולטורים ואני משחק ב- flight simulator x ואני מרגיש כאילו השלב עולה לאט. ויש לי מחשב חדש.......

תודה.

פורסם

האם כרטיס מסך יותר חזק גורם למשחק לעלות יותר מהר ?? או שבכלל אין קשר והכל קשור רק לאיכויות המשחק.....

בלעלות אני גם מתכוון לשלבי המשחק כאילו להטען יותר מהר.......

תודה

במקרה שלך (7300GS)אז כן זה כרטיס די גרוע והוא גורם לעליית המשחקים לאט

הבנתי

אני פשוט אוהב סימולטורים ואני משחק ב- flight simulator x ואני מרגיש כאילו השלב עולה לאט. ויש לי מחשב חדש.......

תודה.

אני לא מצליח כמעט לעלות אותו על 6800 שמשתוה ל7600 , על איזה הגדרות אתה משחק ????

פורסם
  • מחבר

ולכן אני הולך להחליף בקרוב ל- 8800GTS 320MB (:

ממתין שהמחירים קצת יירדו........

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

אז אם כבר תוסיף עוד זיכרון , 2 גיגה די יעשו לך פלאים בנוסף ל8800GTS

פורסם
  • מחבר

לא זוכר בדיוק על איזה הגדרות אבל אני ממש נהנה מהמשחק ואחלה גרפיקה !!

אם מישהו יביא לי קצת כסף אני יגדיל ל- 3גיגה זיכרון אני מבטיח...........

פורסם

כרטיס יותר טוב לא אמור להשפיע על טעינת המשחק.

למעשה, הוא יכול להאריך את זמני הטעינה אם בוחרים באפשרויות תצוגה טובות יותר (ואז המחשב צריך לקרוא יותר טקסטורות)

פורסם
  • מחבר

הוספת זיכרון כן יכולה להשפיע ??

בכלל שווה להחיף כרטיס מסך מבלי להעלות את זיכרון המחשב ??

ובכלל מה הקשר בין השניים ?

פורסם

במיקרה שלך כרטיס חזק עדיף על זיכרון נוסף, וזה ממש לא צריך להיות 8800GTS שהוא כרטיס דיי יקר. בחצי שנה הקרובה יצאו כרטיסי ביניים די חזקים במחיר יותר משתלם.

הוספת זיכרון לא תשפיע המון על טעינת המשחק כי הוא פשוט כבד ומסורבל (אבל כן תשפיע קצת - בעיקר אם המערכת שלך עמוסה בתוכנות שרצות ברקע - דבר לא טוב), הדבר שהכי ישפיע על זה הוא מהירות ההארדיסק אבל זה משהו שמתפתח בקצה מאוד איטי ואין מה לעשות איתו אלא אם כן מתעסקים עם RAID - דבר יקר יותר , מסורבל יותר , לא קל להתקנה , ומסוכן יותר, אז פשוט קבל את זה כעובדה.

פורסם

לפעמים אנטיוירוס עם הסריקות autoprotection למיניהם יכולים לפגוע בזמני טעינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים