עבור לתוכן

שינוי של רק 30 נקודות אחרי אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום !

אני מדבר על GeForce 4 MX 440

שמתי צלע קירור ענקית על הכרטיס מסך ורציתי לראות כמה אני יצליח לסחוט מהליבה !!

לפני זה היה על הליבה בלו אורב והצלחתי להגיע ל 325 מגה הרץ כשהכרטיס עובד יציב, אם היתי מעלה עוד הגראפיקה מתחילה להישבר.

אבל הפעם תוך כדי שהעליתי מהירות לאט לאט גם בדקתי את הניקוד. (הציון לפני אוברקלוק 3757 )

הנה התוצאות:

ליבה זיכרון ניקוד

300 450 3799

310 480 3810

315 490 3813

320 495 3803

320 500 3797

שמתי לב שאחרי 490 מגה הרץ הזיכרון לא מוציא תוצאות טובות

ואת הליבה לא ניסיתי להביא לגבול היכולת עדיין אבל אני לא רואה טעם כי הציון מתחיל לרדת והשיפור ממש עלוב אז מה הטעם??!?!

אשמח לקבל מכם תגובות ורעיונות.

ואגב בימים הקרובים אני יעלה לאתר תמונות של הצלע קירור ושל המודינג שלי .

פורסם

לפעמים חום רק מוריד ביצועים

הזכרון הוא הבעיה

פורסם
  • מחבר

על הזיכרון גם יש קירור

פורסם

איזה גרסת דריברים יש לך ?

פורסם

לא אוהבים לדבר על זה בקול רם, אבל ברוב המקרים, התוספת בביצועים, אם קיימת, היא די מזערית.

(ששש...).

פורסם
  • מחבר

גירסה 40.72

ולא תמיד תוספת ביצועים כל כך קטנה חבר שלי עשה אובר קלוק וקיבל תוספת של 3000 נקודות ו לא 30 שזה ח*א!!!

פורסם

לא אוהבים לדבר על זה בקול רם, אבל ברוב המקרים, התוספת בביצועים, אם קיימת, היא די מזערית.

(ששש...).

אההמ...

אני עשיתי O/C לLeadtek GeForce 4 TI 4200 128 MB הישן שלי (עכשיו יש לי את אותו הכרטיס בגירסת הAGP*8) ושיפרתי את התוצאה ב1000 נקודות...

פורסם

ועוד משהו חשוב זה שברוב המקרים הכרטיס הוא לא הבעיה אלא המערכת הכללתי. כשאני עובד עם המערכת שלי על באס 200 וכרטיס בדיפול אני מקבל שיפור כפול מאשר כרטיס במקסימום (580/315) ומערכת בדיפולט ושניהם ביחד המקסימום שקיבלתי היה 14180 לעומת 11000

פורסם

(ששש...).

אני חושב ששיבי15 ענה לך ,וחוץ מזה אצלי גם עלה מ 10000~ ל 13000 .

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים בעצם , שהמערכת היא זו שתוקעת לי את הציון?

והמקסימום שהגיעו עם מערכת כמו שלי זה 4080 נראה לי ככה שאני לא רחוק.

אבל למה אחרי שאני מעלה את המהירויות מעל נקודה מסויימת הניקות יורד?

פורסם

זה כבר עניין של חום או בלבול של הרכיב בגלל המהירות הגדולה

במהירות מסויימת הרכיב נהייה בלטי יציב ועושה שגיעות שאותם הוא צריך לתקן מה שלוקח ממנו יעילות ומכך גם ירידה בציון

פורסם

חום .

וחוצמיזה, כאשר אתה מריץ את הבדיקה, ששום דבר לא יפעל ברקע, ותוריד כמה דברים מה proccess ...

אחרי כל פעם שאתה עושה בדיקה/מעלה את הקלוק, אז אתה מכבה את המחשב? נותן לו טיפה חנוח, להתקרר? ::)

פורסם
  • מחבר

אני ממש משוכנע שזה לא עניין של חום!

עם הקירור הנוכחי שיש על הכרטיס אני די פוסל את האפשרות שזה נגרם בגלל חום.

וכל צלעות הקירור מלוטשים בחלק שבא מבגע עם הרכיבים , עם גריז טרמי על בסיס סיליקון בקרוב אני מתכוון להביא את ה ארקטיק 3 .

ובמחשב יש מאורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אויר ושתיים מאחורה של 80 מ"מ שמוציאים אוויר.

למישהו יש עוד רעיון למה השיפור העלוב הזה????

פורסם

הרכיב בהמהרה גדולה עושה טעויות כמו שכבר אמרו לך .

והשגיאות האלה גורמות לירידה בביצועים ולציון לרדת .

פורסם
  • מחבר

והאם יש לזה פיתרון או שזה פשוט בעיה של הכרטיס או כל דבר אחר ואין מה לעשות אם זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים