פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים באתר הרשמי לא מצאתי הבדלים חוץ מבתמונות...מה זה ה-D הזה, ולמה הוא שווה 150 ש"ח?תודה, סווןעריכה: טעות שלי - תעבירו בבקשה ללוחות...
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים ההבדל המשמעותי זה הקבלים האמידים יותר שיש ל DS3 לעומת ה S3 שאמורים להחזיק יותר זמן בעיקרון וההבדל ביניהם הוא לא גדול ניתן למצוא DS3 בפחות מי 700 שח .
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר כנראה שלא...ואם כן אז בלי לשנות מתחיםיש סיכונים בלקחת את הדגם היותר זול?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר טוב, תודה לשניכםעדיין מוזר לי שבעולם שכולם רודפים אחרי יותר פיצרים ומהיריותחברה באה ומחליטה לעשות נטו מוצר פשוט יותר איכותילמרות שאני מניח שיש ללוח היקר יותר יתרון מסויים כשמתחילים לעלות מתחים ביציבות ואמינות...עכשיו עוד שאלה איזה לוח אתם ממליצים את ה GIGABYTE GA-965P-S3 או ABIT AB9?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים ההמלצה שלי קח/י את ה GIGABYTE מבחינת המבנה של הלוח ותוספות קטנות שעדיפות על פני ה ABIT וגם מניסיון התקנות שלי ABIT קצת מסובך יותר כשמדובר בהתקנת מערכת הפעלה...
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים ההמלצה שלי קח/י את ה GIGABYTE מבחינת המבנה של הלוח ותוספות קטנות שעדיפות על פני ה ABIT וגם מניסיון התקנות שלי ABIT קצת מסובך יותר כשמדובר בהתקנת מערכת הפעלה...לי יש ABIT AB9 והוא אחלה לוח ואין שום סיבוך בלהתקין מערכת הפעלה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים לא לא מקבלים את הדיסקט אתה צריך ליצור אותו ע"י בוט מדיסק הדרייברים ואז בתחילת התקנת הוינדוס ללחוץ על F6 ולהתקין את הבקר כדי שמערכת ההפעלה תוכל להתחיל בהתקנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.