פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אני כמעט בטוח שההטעמה נמצאית באיזור ה- לאתנסה להגיד את המילה "תרמילאי" כאילו אתה קורה לה שתבוא אלייך ...
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים דן זה מילרע החוזקה זה בסוף מילהלשאלה הראשונה אני יגיד לך בבה"יס עכשיו אין לי כוחלפתוח את הספר לשון עם כל הטעמות...
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים את החוקים של מילרע ומילעל אתה לא צריך לזכורזה עפ"י המחשבה אתה יודע את התשובה, תגיד את המילה שרציתהותנסה לחזק פעם אחת את הברה האחרונה ופעם אחת את ההברנה הלפני אחרונהותראה מה יוצא לך יותר הגיוני
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר וואלה נכון ....אחי אתה לא מבין אני לא עושה כלום בשיעורים....ובסוף שבוע למדתי כמו משוגע והקפתי את כל החומר שעשינו בחצי שנה האחרונה....אני שולט בהכל.עם מי אתה לומד לשון עם מלכה?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים חחחחחחח אני עם רותי פרי זוועה... רק השנה התחילה ללמד בחטיבה עליונה (אחרי שכל השנים בחטיבה תחתונה) היא לא יודעת כלום! היא צועקת אלינו שנבין ואז מאיימת שתרביץ לנו שאנחנו לא יודעים את התשובה
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר עזוב אחי מלכה לא יודעת מהחיים שלה... כל הזמן יש רעש בכיתה זה מחרפן אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.