עבור לתוכן

UPS שיתאים למפרט הבא עדיף עד 500 שקלים.

Featured Replies

פורסם

אני אשמח אם תמליצו לי על אל פסק או מייצב מתח שיתאים למפרט הבא... או לסירוגין איך עלי לבחור אחד. אני לא יודעת איך המחירים הולכים בתחום הזה אבל אני אשמח לצאת עם נזק שהוא מתחת ל500 שקלים.

המפרט:

Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W

GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P)

2*1GB TwinMos DDR II - 667

ASUS RADEON X1950 PRO HTDP 256MB DDR

WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II

ASUS DVD-RW 1608P x16 (BLACK) DUAL LAYER

ANTEC P150 High Efficiency 430w

פורסם

איזה מסך?

פורסם
  • מחבר

כרגע זה NU TECH 17 אין לי מושג יותר מזה הוא מלפני שנתיים והוא כרגע גם לא מחובר למחשב הזה. עניין המסך פחות משנה לי. מה שמאוד חשוב לי זה מייצב מתח למחשב עצמו.

פורסם

צריכים לדעת איזה מסך יש לך ומה הסוג שלו (LCD/CRT) כדי לדעת על איזה UPS להמליץ לך. (500VA/600/700 וכו'..)

פורסם
  • מחבר

LCD אם אני אמצא את הדגם אני אערוך את ההודעה... רציתי לשאול מה רע בלחבר לUPS רק את המחשב עצמו?

עידכון: הדגם הוא QL-711V הנה לינק לאתר היצרן: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17

פורסם

אין צורך בדגם המדויק LCD 17" זה מספיק.

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שאני אחליף ל19 אינץ' אני אשמח לקבל המלצות גם ל UPS שיכול לתמוך ב LCD 19

פורסם

כל עוד זה LCD זה זניח

UPS מינימלי של 600VA-650VA יעשה את העבודה (פחות מזה אלה דגמים ישנים)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה יש עוד משהו שאני צריכה לדעת לפני שאני בוחרת UPS?

פורסם

הייתי הולך יותר לכיוון ה-700 ולוודא שהוא מגיע עם חיבור usb ולא com לתאימות עם לוחות אם חדשים (שבאים לפעמים בלי חיבור com ) ,

אם את הולכת על מוצרים של אדוויס אז כדאי לבדוק אחריות כי יש חנויות שמעניקות אחריות בבית הלקוח (לדוגמא באג מחשבים ) ויש כאלה שלא .

פורסם
  • מחבר

אחריות בבית הלקוח??... ואילו חברות מומלצות

פורסם

היה לי נסיון רק עם אדוויס 700 שנקנה בבאג מחשבים , לאחר כשנה וחצי המצבר נחלש ובמסגרת האחריות הגיע אלי שליח והחליף את המכשיר במקום,

סה"כ מכשיר נחמד מחזיק את המפרט שלי + מסך 17 crt עד לכיבווי מסודר של המחשב ע"י התוכנה הצורפת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים