עבור לתוכן

LCD עד 2,000 ש"ח (לא למשחקים)

Featured Replies

פורסם

מבקש המלצה למסך LCD בגודל "17-"20, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, מעט עריכה גרפית, מעט סרטים).

ראיתי הרבה המלצות כאן לגבי ה-SONY LCD 19 SDM X95F בטווח של 1,500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות נוספות בתחום המחירים הנ"ל, כולל הסבר לגבי ההבדלים המרכזיים בין המסך המוצע למסך SONY הנ"ל.

כאמור, טווח המחירים הוא עד 2,000 ש"ח וחשוב לי מאוד יחס "עלות/תועלת" (כלומר, אם מסתובבת היום "מציאה" במחיר נמוך יותר, אשמח לשמוע).

תודה רבה,

דוד

פורסם

סדרת 2007 של Dell מגיעה עם מסך רחב או רגיל וצריכה לעלות 2200 ש"ח בערך (20" כמובן)

פורסם

2200 ? איפה ? הבנתי שאפשר למצוא את זה באיזה 2500-2700 במקומות בפועל מוכרים את זה (גם בזאפ ב 2200 זה עם אחריות לשנה ולא שלוש).

פורסם
  • מחבר

אבל עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין הסוני לבין יתר המתחרים בתחום המחירים הנ"ל... ???

פורסם

עם יש לך אפשרות לקנות את ה 2007 אז אני לא יודע למה אתה מחכה :s07:

המסך הזה פשוט מסך מעולה יש לי אחד והוא פשוט מצויין

פורסם
  • מחבר

הוא יקר מדי...

פורסם

תבדוק את הפיליפס 20" 200W6CS או בעברית 200W6MB - במחיר של 1500 ש"ח הוא מציאה, יחד עם זאת קח בחשבון שיהיו לך מספר פיקסלים שרופים (לי יש 2 - לא מורגש בכלל ושווה 1000 ש"ח הנחה). מעבר לזה - הוא מסך מדהים , רחב, זויות צפיה מעולות ועוד, יש הרבה חומר בפורום מהזמן האחרון. אם אתה רוצה יחס עלות תועלת - זה המסך שלך.

פורסם

אם המסך לא למשחקים הSasmung 971P יהיה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים