עבור לתוכן

מה היתרונות של Diamondtron ומה עדיף פיקסלים או רזולוציה?

Featured Replies

פורסם

יש לי שתי שאלות בקשר למסכים:

1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום?

2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר

גבוהה?

תודה מראש :saint:

פורסם

יש לי שתי שאלות בקשר למסכים:

1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום?

2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר

גבוהה?

תודה מראש :saint:

אתה נוגד את עצמך...

ככל שגודל הנקודה קטן יותר , הרזולוציה גדולה יותר , ולהפך!

אתה מבין ?

פורסם
  • מחבר

אז למה למשל במסך של IIYAMA ה Vision Master Pro 413c ישנה רזולוציה של 1600X1200 וגודל נקודה 0.25 ובמסך של סמסונג ה-SyncMaster 753 dfx (שיותר זול אגב) יש רזולוציה של 1280X1024 וגודל נקודה של 0.20 ?!?!

פורסם

אז למה למשל במסך של IIYAMA ה Vision Master Pro 413c ישנה רזולוציה של 1600X1200 וגודל נקודה 0.25 ובמסך של סמסונג ה-SyncMaster 753 dfx (שיותר זול אגב) יש רזולוציה של 1280X1024 וגודל נקודה של 0.20 ?!?!

כנראה טעות.

או שאתה מדבר גם על LCD ?

פורסם

כל חברה מודדת גודל נקודה בצורה שונה.

גודל הנקודה מכתיב את הרזולוציה המירבית האפשרית אבל לא בהכרח מעגלי הסריקה מסוגלים לספק את זה.

הכי טוב במסכים לראות אותם בעין, אבל זה מאוד לא פשוט למצוא מקום שיש לו מסכים ככה בתצוגה.

פורסם
  • מחבר

לא. אני לא מדבר על LCD וזה לא נראית לי טעות (המידע לקוח מהאתר של PCHARDWARE).

כל חברה מודדת גודל נקודה בצורה שונה.

גודל הנקודה מכתיב את הרזולוציה המירבית האפשרית אבל לא בהכרח מעגלי הסריקה מסוגלים לספק את זה.

הכי טוב במסכים לראות אותם בעין, אבל זה מאוד לא פשוט למצוא מקום שיש לו מסכים ככה בתצוגה.

א) אבל אם כל חברה מודדת גודל נקודה בצורה שונה איך אני יכול לדעת את גודל הנקודה ומה אני יכול לקחת כנקודת התייחסות?

ב) מה אילו מעגלי הסריקה?

פורסם

בנוגע ליתרונות של הדיאמונדטרון (Aperture Grille) על שפופרות אחרות - תתחיל לקרוא מפה בעיון.

זה עשוי לענות לך על השאלה.

פורסם

אתה לא יכול

בגלל זה עדיף לראות את המסך בעיניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים