עבור לתוכן

טמפ' של כמה רכיבים

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך.

(אני משתמש ב everest 2006 ו tat )

מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56.

לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38

כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64.

הטמפ' תקינות?

(יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ)

תודה

פורסם

תקין לגמרי, רק הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה קצת מחשידה כי ברגע שהכרטיס לא עובד הוא אמור להיות על 40 מעלות +/- תוכל לבדוק את זה שוב?

פורסם
  • מחבר

אלא באמת הטמפ' של הכ.מסך , מה שכן לא רשמתי אבל זה כ.מסך עם קירור פסיבי...כדי לשים עליו מאוורר או משהו?

ולגבי המעבד , הרצתי שוב את ה TAT ובאפשרות WORKLOAD LEVEL נתתי לו לרוץ כמה דק' על 100%

והוא הגיע ל63!

זה כבר די חריג לא?

תודה

פורסם

בישביל מה לפתוח שני דיונים בפורומים שונים?

ואיך זה מתקשר לפורום תמיכה טכנית?

פורסם
  • מחבר

בפורום הקודם לא ענו לי והסתכלתי על הודעה של עוד אחד ששאל לגבי הטמפ' של הכ.סמך שלו ורשמו לו שזה לא קשור לפורום...

לא ידעתי איך להעביר את ההודעה אז פתחתי אותה פה.

וראיתי שאלות לגבי טמפ' של רכיבים שמפורסמות בכמה פורומים שונים...אז אין לי שמץ לאיזה פורום אחר זה כן שייך

פורסם

זה שלא ענו זה לא תרוץ - סלח לי.

מתחת לכל פורום יש הסבר של שורה שאומרת על מה דנים פה. אם היית מתסכל היית רואה שפה זו תמיכה טכנית לבעיות חומרה בלבד.

ההודעה שלך צריכה להיות בפורום OC וקירור ובפורום הזה בלבד

פורסם
  • מחבר

צודק זה היה נשמע לי הגיוני ששם זה הפורום המתאים אבל כמו שרשמתי , רשמו למשהו עם שאלה שדומה לשלי

שזה לא הפורום המתאים אז הנחתי שזה גם לא הפורום המתאים לשאלה שלי ובגלל זה לא עונים לי...

פורסם

אלא באמת הטמפ' של הכ.מסך , מה שכן לא רשמתי אבל זה כ.מסך עם קירור פסיבי...כדי לשים עליו מאוורר או משהו?

ולגבי המעבד , הרצתי שוב את ה TAT ובאפשרות WORKLOAD LEVEL נתתי לו לרוץ כמה דק' על 100%

והוא הגיע ל63!

זה כבר די חריג לא?

תודה

אני לא ממש יודע איך עובד קירור פסיבי ומה הטמפ' שאמורות להיות איתו אבל 63 מעלות זה בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים