עבור לתוכן

מחפש מעבד תקציבי - הכי זול ..ושיתן תמורה...

Featured Replies

פורסם

זה משתנה ככל שאתה משתמש במערכות יותר

שמתי לב לזה הרבה כשעבדתי על המערכות בדיקה של האתר במקביל למחשב שלי

והיום אני מרגיש את זה יותר רציני כשאני עובד יותר על הנייד ולא על הנייח, רק בגלל שבנייד יש לי כפול ליבה (גם אם על הנייר חלש יותר מהסמפרון ב-OC שלי)

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מציע את: INTEL PD 805 2.66GHZ + ASROCK 775DUAL-VSTA + KRETON 1GB DDR2 667MHZ, סה"כ: 450+320+350=1120 ש"ח.

לינקים:

1) https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7459

2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483

3) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-667-KR&affiliate=zap

שילוש זול מאד, מבוסס כפול ליבה עם אפשרות שדרוג ל - C2D בעתיד.

זה למקרה שמחפשים את השילוש הסביר הכי זול, אם יש יותר כסף כדאי לקחת מערכת מבוססת 3800X2.

פורסם
  • מחבר

אני מציע את: INTEL PD 805 2.66GHZ + ASROCK 775DUAL-VSTA + KRETON 1GB DDR2 667MHZ, סה"כ: 450+320+350=1120 ש"ח.

שילוש זול מאד, מבוסס כפול ליבה עם אפשרות שדרוג ל - C2D בעתיד.

זה למקרה שמחפשים את השילוש הסביר הכי זול, אם יש יותר כסף כדאי לקחת מערכת מבוססת 3800X2.

זה נראה טוב!

גם דואל קור, גם זיכרון ג'יגה...

אבל אני אצטרך להוסיף כאן כ.מ... זה עוד איזה 200 ש"ח, רעיונות?

ל: mmemorex

יש לי E6300 שעובד ב OC על 2.56... אני יודע מה זה דואל קור...: )

בראל.

פורסם

זה נראה טוב!

גם דואל קור, גם זיכרון ג'יגה...

אבל אני אצטרך להוסיף כאן כ.מ... זה עוד איזה 200 ש"ח, רעיונות?

אם אתה רוצה כפול ליבה, לכל הפחות אתלון 64 3800 X2 שעולה כיום בערך 640 שקל,

אל תתפתה למחיר הזול יותר של הפנטיום 4, מדובר במוצר רע.

פורסם

זה לא מוצר רע (אתה ממש מגזים פה), ה - 805 הוא אוברקלוקר מצוין ומשתלם מאד למחירו הנמוך.

פורסם

אם אתה רוצה כפול ליבה, לכל הפחות אתלון 64 3800 X2 שעולה כיום בערך 640 שקל,

אל תתפתה למחיר הזול יותר של הפנטיום 4, מדובר במוצר רע.

עדיין יותר טוב מסמפרון חד ליבה.

פורסם

אוקיי, הוא אוברקלוקר מעולה אבל עם הלוח הזה הוא לא יגיע רחוק במיוחד.

אבל סה"כ זה שילוש משתלם יחסית למחיר, אבל אם לוקחים את אותם זיכרונות עם לוח לAM2 (שכולל כרטיס מובנה ויחסוך כסף) ב350 ש"ח ו3800X2 ב620 ש"ח זו תוספת קטנה מאוד ששווה את התמורה.

פורסם

למה שהוא לא יגיע רחוק עם הלוח הזה ? כמה כבר באס הוא צריך ? ה - ASROCK מגיע עד 300 שזה די והותר בשביל אוברקלוק מקסימלי על אוויר למעבד הזה.

פורסם

אבל הצ'יפסט של הלוח הזה חרא ככה שאובר זה לא בדוק התחום של הלוח הזה ויש לי ניסיון עם הלוח הזה בהרכבות לאנשים זה לוח שאני נותן רק לאנשים שהשימושים שלהם זה אינטרנט, אופיס ואימיול (או כמו שאני קורא לזה א.א.א :) )... ולכן לשים על הלוח הזה 805 זה לא מומלץ כי ה 805 נון ביצועים טובים באמת רק באובר...

לפי דעתי המפרט שהומלץ כאן עם ה 3800X2 זה המפרט הכי עדיף מבחינת איזון ביצועים מול עלות...

פורסם

לא דובר פה על OC חברה, אז תפסיקו להסחף (שוב)!

אמנם ה805 זול יותר בכ300 ש"ח אבל גם נחות משמעותית מה X2 3800 !

בהצעה שלי היה לוח אם טוב עם ערכת שבבים טובה של נוידיה, 2 סטיקים של 512MB DDRII 667 שיעבדו בדואל צ'אנל ומחיר נמוך מאוד יחסית לביצועים!

כמה נמוך אפשר לרדת? חלקכם ממלמלים שלא צריך כפול ליבה. אם אתה רוצה מחשב ל6 חודשים אז לא צריך. אם אתה משתמש ממוצע שמחליף מחשב כל 4-5 שנים, לקחת פחות מה X2 3800 זה מטופש! תפרסו את ה 300 ש"ח הבדל האלו ל3 שנים ותבינו כמה מגוכך.

ה805 בסטוק הוא עגלה מקרטעת!

פורסם

לא דובר פה על OC חברה, אז תפסיקו להסחף (שוב)!

אמנם ה805 זול יותר בכ300 ש"ח אבל גם נחות משמעותית מה X2 3800 !

בהצעה שלי היה לוח אם טוב עם ערכת שבבים טובה של נוידיה, 2 סטיקים של 512MB DDRII 667 שיעבדו בדואל צ'אנל ומחיר נמוך מאוד יחסית לביצועים!

כמה נמוך אפשר לרדת? חלקכם ממלמלים שלא צריך כפול ליבה. אם אתה רוצה מחשב ל6 חודשים אז לא צריך. אם אתה משתמש ממוצע שמחליף מחשב כל 4-5 שנים, לקחת פחות מה X2 3800 זה מטופש! תפרסו את ה 300 ש"ח הבדל האלו ל3 שנים ותבינו כמה מגוכך.

ה805 בסטוק הוא עגלה מקרטעת!

כל מילה במשפט שמודגש היא בסלע . מחזק :xyxthumbs:

יש לי מחשב אחד כזה בסטוק שקניתי לפני שנה . אני מדבר על מחשב עם 2 ג'יגה זיכרון של OCZ 667 ולוח 945 .

גם ב-OC ל2.8 הוא חלש . רק ב-3 ו-3.2 הרגשתי שיפור משמעותי (יותר מזה אני לא עולה כי המאוורר מרעיש) .

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובות....

אבל Xvertigo צודק.. הרעיון הוא מחשב לתקופה יחיסת קצרה... והשימוש בו יהיה מאוד מוגבל.. אתם רוצים להגיד לי שבשביל אינטרנט ואיימיול אני יהיה חייב דואל קור? איך הסתדרו לפני הדואל?! אני אישית עבדתי על פנטיום 2 300, 256 מגה ראם עד לפני המחשב הנוכחי (אני יודע...סוג של ג'ובוקס :bash:) והוא סחב אינטרנט.. אולי לא ביחד עם אימיול, אבל עבד בסדר עם ווינאמפ.. :)

לעניין - נראה לי שמחשב חד ליבה חזק , עם לוח סביר ו1G זיכרון יחזיק את הדרישות... וכל זה יעלה משהו כמו 1100 שקל.. זה בדיחה...

בראל.

פורסם

בראל, אני דווקא הדגשתי את הצורך בליבה כפולה אם אתה לא רוצה עגלה תוך 6 חודשים. הX2 3800 הוא מעבד כפול ליבות .

ההבדל בכסף הוא ממש נמוך לעומת התוספת בביצועים.

בעוד שנה תרצה ויסטה, ומה אז?

פורסם
  • מחבר

שמע.. המחשב הולך להריץ XP... לעבוד גג שנה.. ואז לפח... ואז לקנות משהו נומאלי.. זה לחבר שמשתחרר בעוד חודש והולך להקים עסק. הוא מנסה לחסוך במה שאפשר כדי להחליף את הסלרון 1.7 עליו השלום שהיה לו... אז מחפשי מינימום הוצאה שתסחוב XP לשנה גג... עם אימיול אולי וווינאמפ... עדין 3800X2 ? ???

פורסם

אז בהשקעה של 300 ש"ח נוספים לא יהיה צורך לזרוק אותו עוד שנה.

בחייכם, אתם מוציאים אפילו 800 שקל על ג'ינס מטופש אז 300 שקל למחשב טוב בהרבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים