עבור לתוכן

האם אות הוידאו ביציאת הטלווזיה מסוגל לעבור מרחק (כבל) 10 מטר? (חיבור מחשב לסלון)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !!

אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות הווידאו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר זה עובד לי דיי טוב. אשמח גם לשמוע תשובות בקטע של חיבור האודיו (למרות שזה לא קשור לפורום - אפרסם גם שם שאלה בנושא האודיו).

שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה?

3) האם כבל SVHS (למרות שיש לי בעייה מאוד רצינית לחבר כך) יחזיק את ה 10 מטר במקרה והRCA לא? (ומה המחיר ל 10 מטר)

4) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למצוא , זה מאוד יעזור לי ואני מאוד ישמח (יש לי תקציב נמוך לכבלים משיקולים אישיים).

5) האם יש מקום בו אפשר לקנות כבל כזה לפי אורך וקונקטורים וככה יהיה אפשר להשיג משהו נורמאלי ובזול ?

*אשמח לקבל תשובות גם מאנשים שניסו וראו בעיניהם (ובאזניהם) את התוצאה באורך זה או קרוב.

תודה לכולם.

פורסם

אז ככה בכבל מהום סנטר זה כנראה לא יחזיק לך ( המון הפרעות)

אודיו כן יחזיק

ממליץ לך לקנות כבל טלוויזיה קואקסיאלי ולבקש ממישהו להלחים לך את המחברים שאתה צריך ( במקרה זה S-video + RCA )

זה לא צריך להיות סיפור יקר

הכבל שהם מוכרים בחנויות הוא גם דק מאוד וגם יקר כך שאחרי הלחמה , כבל , מחברים יצא לך קצת יותר יקר אבל הרבה יותר איכותי

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

"ממליץ לך לקנות כבל טלוויזיה קואקסיאלי" :

-למה בדיוק אתה מתכוון ?

"הכבל שהם מוכרים בחנויות הוא גם דק מאוד וגם יקר כך שאחרי הלחמה , כבל , מחברים יצא לך קצת יותר יקר אבל הרבה יותר איכותי":

- על איזה כבל בדיוק ואיזה חנויות בדיוק אתה מדבר ?

פורסם

פשוטו כמשמעו ..מה לא מובן ?? אני מכוון בדיוק למה שאני אומר "ממליץ לך לקנות כבל טלוויזיה קואקסיאלי" בדיוק זה תקנה כבל קואקסיאלי

לך לחנות אלק' תבקש כבל קואקסיאלי ( כבל טלוויזיה 75 אום ) הכי זול נראה לי זה 1.5 למטר

תבקש 2 מחברים אחד S-video אחד RCA ..תקנה את זה ואז תקרא לי בפרטי ואני מקס' ילחים לך את זה ..מתאים ?

פורסם
  • מחבר

שמופי נראה לי שהבנתי למה התכוונת: האם הכבל הקואקסלי 75 אום שעליו דיברת הוא כבל כמו שמחברים אנטנה לטלווזיה (RF) ?? (שאני יודע שבאמת שהוא דיי זול - אפילו יותר מ RCA רגיל).

פורסם

זה בדיוק אותו הכבל

פורסם

בבקשה הסבר מפורט יותר על התהליך, איך הופכים קואקס לrca ו לsvhs?

פורסם

אי אפשר להפוך כבל coax ל svideo + rca. נראה לי שהבחור קצת התבלבל. כבל svideo מפריד את הסינכרון והתמונה לגידים נפרדים (בניגוד ל coax) וגם מדובר בתחומי תדרים שונים לחלוטין.

ועכשיו לעיניננו. אני זוכר שב radio shack מכרו כבלי svideo באורכים של 10 מטר ואולי יותר. לגבי האיכות אני לא כל כך יודע, אבל אתה יכול לבקש שידגימו לך.

פורסם

לא מתבלבל ולא כלום זה עובד אצלי ועוד כמה אנשים שעשיתי להם פרפקט

זה לא קשור לתדרים ..למה זה ...כי בטלוויזיה הרי יש לך כניסה RCA ...אתה משתמש ב S-video בתור RCA בדיוק כמו שיש את הממיר הזה

שבא עם הכרטיס

אני לא בא לשכנע אתכם , תעשו מה שבראש שלכם ...

אני מסרב לקחת חלק בהמשך הדיון פה

מי שבאמת רוצה עזרה שיפנה אליי בפרטי

ביי

פורסם

אם אתה משתמש האות וידאו רגיל (לא סופר וידאו) קח כבל מסוג RG59 ע"פ התקן הוא יכול להחזיק עד 100 מטר ללא מגברים.

רק חשוב שתיקנה קונקטורים טובים

אגב יש לכבל עקבה של 75 אום

לאודיאו יש עקבה של 50 אום שלו משתמשים בכבל RG58

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים