פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים הטמפ' קצת גבוהה. ייתכן ונפלת על IHS קצת בעייתי והמגע לא מיטבי בגלל הסיבה הזאת.נסה לבדוק עם Everest\speedfan את מהירות המאוורר של המעבד.קח בחשבון שאם אתה לא ב-OC, אז אפשר להיות מעט יותר סובלניים לגבי הטמפ'. מצד שני, מדובר בטמפ' שאינה אופיינית למצב סטוק.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר ב EVEREST רשום שהמאוורר עובד במהירות של 1.8 וגם ב BIOS רשום אותו הדברוב SPEED FAN נראה לי יש תקלה כי רשום 5.7נראה לי אני יוסיף עוד מאוורר של 12 ס"מ שיהיה בדיוק מול המעבד , זה אמור להוריד כמה מעלות נכון?מה זה IHS?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2007 בשעה 17:47:29לא תהיה לי בעיה להוסיף עוד מאוורר מבחינת מתח או חיבור נכון?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אל תשלח שתי הודעות רצוף. יש כפתור עריכה.בכל מקרה אני לא רואה שום צורך בעוד מאורר 120mm במיוחד לא במיקום הזה.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אז מה שנשאר זה למרוח משחה טרמית חדשה ואם זה לא יעזור אז זה כנראה המאוורר?העובדה שה HD ממש נמצא באמצע של המאוורר וחוסם חלק ממנו זה לא מפריע כי הבריגואת ה HD בצורה ממש גרועה עם ברגים זולים ובצורה חזקה ואי אפשר להעביר אותו למקום אחר...(הבורג נשחק לגמרי)
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים משחה טרמית איכותית בהחלט יכולה לעזור.IHS אמור להיות (ואני לא בטוח במליון אחוז) Intel Heat Sink
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים IHS=Integrated Heat sink.פלטה על ליבות המעבד(מה שמורחים עליו את המשחה התרמית).תרענן משחה תרמית, באותה הזדמנות תבדוק עם פנס אם אין שקע קל במרכז ה-IHS.אתה יכול לנסות להוסיף מאוורר 120 בצד. הכי יעיל יהיה אם תוכל להשיג תעלה(צינור מהמאוורר למעבד).אתה גם יכול להחליף לקירור זול יחסית כמו הפריזר 7 פרו(120 ש"ח).
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר המארז מגיע עם שרוול כזה מהמאוורר של המעבד החוצה הבעיה שהשרוול הזה מכסה רק חצי מהמעבד ובגלל זה הורדתי אותו היום ובנוסף אם הוא יחסהאת כל המעבד אז הוא יחסום לגמרי מאוורר אחר(זה שנמצא בדופן האחורי של המארז)...ולגבי המאוורר שהמלצת לי לקנות , הוא יותר טוב מהמאוורר שלי כי רשמת שהוא עולה 120 ש"ח ושלי עלהלי 175 ש"ח.עוד משהו יש סוג ספציפי של משחה שכדי לי לקנות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.