עבור לתוכן

CI-6A19 + 400TRT OC ותוכניות לעתיד

Featured Replies

פורסם

ככה המפרט שלי הוא כדלהלן

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO E6600

לוח אם:

ABIT AB9 PRO

כרטיס מסך:

PCI-EX RADEON X1950XT 256MB

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

המארז והספק:

COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT

יש לי גם כרטיס טלויזיה מחובר 2 DVDRW ועוד איזה 3 מאוררים+ שואב אוויר שיושב בפלופי FOX 3 משהו כזה...

בקיצור כמה שאלות... ???

1. אני מתכוון לקנות את הקירור של ZALMAN CNPS9500AT מבחינת המארז ללא קשר לMB האם הוא יתאים בגודל?

2. איפה הייתם ממליצים לי להכניס עוד מאורר? כרגע יש לי שתיים קבועים- אחד מכניס מקדימה ואחד מוציא מאחורה שניהם של 120 ואני הוספתי אחד של 80 או משהו כזה שהוצאתי מספק ישן..הוא מורכב בחלק התחתון של הדלת הצדדית בחורים שיש שם- כמובן שזה דבר זמני אני מתכון להעיף אותו משם בהקדם האפשרי ולעשות משהו טוב יותר.

3. מה לגבי הגג? שווה לפתוח את הלמעלה של המארז ולעשות שם איזה מאורר?

4. הספק של HEC האם הוא בנוי לכל התוכניות שלי? אני לא עושה OC אבל אני דיי מתעניין בזה...אני כבר בצעדים הראשונים שלי הכרטיס מסך כבר בOC או משהו כזה דרך התוכנה של ATI... בקיצור להחליף ספק או לא? ואם כן מה כדאי?

אגב יש לי איזה 4 מאוררים ישנים כאלה שפירקתי מספקים וכד' האם עדיף לי לשים אותם בתוך המארז למרות הרעש המריד שלהם או שחבל על הזמן והבזבוז חשמל?

פורסם

הספק יספיק והקירור של זלמן אמור להיכנס ללא בעיה מיוחדת.

אני מציע לך לשנות כותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית לגבי כל התכנונים שלך למארז.

פורסם

היי,

כדאי שתערוך כותרת,אחרת לדעתי המודרייטורים ישר יחשבו על להעביר לפורום "קירור ואוברקלוקינג". :-)

לשאלותיך :

1. לא אמורה להיות בעייה להכניס קירור ZALMAN למארז שלך...

2. תעשה קירור יעיל בצד המארז - מאוורר יונק חום עם תעלה (duct) מול המעבד ומאוורר 120 מ"מ יונק או מכניס מול כרטיס המסך. תוציא את המאוורר 80 שיש לך,הוא לא מועיל לסירקולציה במארז. מקסימום,תקדח חור בגג המארז ותמקם בו מאוורר 80 שמכניס או מאוורר 120 שיונק.

בקיצור - בצד - שני מאווררי 120 מ"מ,אחד מהם יונק דרך תעלה מהמעבד. השני מול כרטיס המסך-רצוי מכניס.

בגג המארז - מאוורר אחד 120/80 מ"מ שמוציא אוויר.

3. עניתי לך.

4. הספק יכול להספיק,אבל זה תלוי בהאם אתה מתכנן להאיר את המארז בנוסף לכל המאווררים והרכיבים שיש לך...

פורסם
  • מחבר

הקירור של זלמן הוא כזה שמקרר ומוציא אוויר חם אופקית ולא אנכית ולכן מאורר שם לא יעזור...

נראה לי ביינתים אני יכניס מאורר בצד של 120 ואולי בעתיד אחד למעלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים