פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים למישה ויש רעיונות טובים מצחיקים חדשיםאבל לא ונדליזם...דברים מצחיקים שלא הורסים
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אם יש לאחד הילדים אבא קבלן או משהו דומה, תביאו מנוף ושימו את המכונית של המנהל על הגג של בצפר.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אם יש לאחד הילדים אבא קבלן או משהו דומה, תביאו מנוף ושימו את המכונית של המנהל על הגג של בצפר. באיזה סרט אתה חי
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אם יש לאחד הילדים אבא קבלן או משהו דומה, תביאו מנוף ושימו את המכונית של המנהל על הגג של בצפר.אהבתיאני ישמור את זה לעוד שלוש שניים..אצלנו עשו משהו די מסריח (בשני מובנים )עם שמו דגים בתוך המזגנים (בכל הכיתות) ואז על הכיתות היו מסריחות והם כתוב על הלוחI wish i wish i was a fish
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני מתכנן לשים פצצות עשן במזגן שלנו (למרות שאני רק בכתה י'...) פורים זה פורים!
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בבית ספר הקודם שלי עשו כמה דברים:מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן.כמה מחזורים טובים לפני מישהו שאבא שלו קבלן הקים חומה באמצע בית הספר עם מלא כיתובים על המורות.באותו לילה גם הכניסו חול למיכל הדלק של הטרקטור של המנהל והוא נפח את נשמתו.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן. :lol:
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בבית ספר הקודם שלי עשו כמה דברים:מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן.זה לא מצחיק, אני לא התפלא עם הם סיימו בכלא (תאמת ,אמן )
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בבית ספר הקודם שלי עשו כמה דברים: מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן. כמה מחזורים טובים לפני מישהו שאבא שלו קבלן הקים חומה באמצע בית הספר עם מלא כיתובים על המורות. באותו לילה גם הכניסו חול למיכל הדלק של הטרקטור של המנהל והוא נפח את נשמתו. מה, הרגתם את המנהל ? you bastards!
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בבית ספר הקודם שלי עשו כמה דברים: מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן. כמה מחזורים טובים לפני מישהו שאבא שלו קבלן הקים חומה באמצע בית הספר עם מלא כיתובים על המורות. באותו לילה גם הכניסו חול למיכל הדלק של הטרקטור של המנהל והוא נפח את נשמתו. Dude, WTF?!?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אחרי פסח יש ל יב לימודים? המנוף נשמע נחמד...אבל לא ראלי.... תתפלא, זה מאוד ראלי. (בית בירם )
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים בבית ספר הקודם שלי עשו כמה דברים:מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן..נייס....אני כבר רואה את עצמי צועק WTF!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.