עבור לתוכן

תעלולי י"ב

Featured Replies

פורסם

למישה ויש רעיונות טובים מצחיקים חדשים

אבל לא ונדליזם...דברים מצחיקים שלא הורסים

• תגובות 162
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלינו זה כבר מסורת, לא באים לבית הספר אחרי פסח.

פורסם

אם יש לאחד הילדים אבא קבלן או משהו דומה, תביאו מנוף ושימו את המכונית של המנהל על הגג של בצפר.

פורסם

אם יש לאחד הילדים אבא קבלן או משהו דומה, תביאו מנוף ושימו את המכונית של המנהל על הגג של בצפר.

באיזה סרט אתה חי :screwy:

פורסם

אח שלי עשה את זה.

פורסם
  • מחבר

אחרי פסח יש ל יב לימודים?

המנוף נשמע נחמד...אבל לא ראלי....

פורסם

אהבתי

אני ישמור את זה לעוד שלוש שניים..

אצלנו עשו משהו די מסריח (בשני מובנים )

עם שמו דגים בתוך המזגנים (בכל הכיתות)

ואז על הכיתות היו מסריחות והם כתוב על הלוח

I wish i wish i was a fish

פורסם

אני מתכנן לשים פצצות עשן במזגן שלנו (למרות שאני רק בכתה י'...) פורים זה פורים!

פורסם

בבית ספר הקודם שלי עשו כמה דברים:

מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן.

כמה מחזורים טובים לפני מישהו שאבא שלו קבלן הקים חומה באמצע בית הספר עם מלא כיתובים על המורות.

באותו לילה גם הכניסו חול למיכל הדלק של הטרקטור של המנהל והוא נפח את נשמתו.

פורסם
מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

זה לא מצחיק, אני לא התפלא עם הם סיימו בכלא (תאמת ,אמן )

פורסם

כמה מחזורים טובים לפני מישהו שאבא שלו קבלן הקים חומה באמצע בית הספר עם מלא כיתובים על המורות.

מה, הרגתם את המנהל ? you bastards! :D

פורסם

Dude, WTF?!? :smile1::screwy:

פורסם

אחרי פסח יש ל יב לימודים?

המנוף נשמע נחמד...אבל לא ראלי....

תתפלא, זה מאוד ראלי. (בית בירם :D)

פורסם

מחזור אחד שבה כיתבה בשבי, התלמידים התחפשו למחבלים נכנסו עם רובים לכיתה התחילו לצעוק בערבית היה בלאגן מטורף הזמינו משטרה המורה חטפה שוק התלמידים בכו בקיצור בלאגן..

נייס....

אני כבר רואה את עצמי צועק WTF!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים