פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים טוב זה עדיין ההתחלה אז קשה לשפוט אבל בינתיים אני מאוד מאוכזב פשוט משעמם וקשה ליראות את אסי בתפקיד לא קומי פשוט הדמיות לא ניראות אמינות בכלל אסי והזמר הזה וכו בתור אנשי היטק? מי חשב על ללהק אותם לזה
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר בינתיים כלום לא קורה אני יחכה סך הכל יש דברים שמתחילים רעה ונגמרים טוב אבל כרגע יש לי תחושה שהסידרה תסריח
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים היה ענק.נגמר מהר מדי. לדעתי, הליהוק דווקא היה ממש טוב. כל אחד מתאים לתפקיד שלו. אבל ניתן לסידרה להתגלגל ונראה.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר לא אהבתי בכלל פשוט יותר מידי לא אמין בעיני קשה לי ליראות תשחקנים כאנשי היטק וקשה לי ליראות את אסי בתור טיפוס חרא
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים ארור יהיה ערוץ 2 שתקע לי את המנגינה הזאת בראש וכמה פרומואים!! האמת סדרה לא רעה אבל ממש הגזימו עם הפרסום.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים לא רע בתור התחלה וכן, חפרו עם השיר הזה בורקס זה בשבילך http://www.youtube.com/watch?v=wynltExE-No
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים ה"גולם" לשעבר כנראה אתה רואה סרטים או סדרות רק בגלל השחקנים שם ? אם כן אז אני משתתף בצערך, כי אם כך הפסדת הרבה סדרות אמריקאיות טובות שיש שם בתפקידים שחקנים לא מוקרים/אל הכי קשורים מעבודות קודמות אבל סדרות מצויינות...כאילו, תאמת ? אני לא מסתכל על השחקן, מבחינת הלוק אני מסתכל עליו ומלביש עליו דמות ולא מסתכל עליו כאסי הקומיקאי שעכשיו משחק אותה תומר, אני מסתכל עליו בתור תומר, סמנכ"ל שיווק בחברה שלהם.עצה אולי ככה תבין שזאת כן סדרה איכותית, אכן סדרה טובה קצת הזויה פה ושם אבל לפי דעתי אכן סדרה טובה וכן אפשר להשוות אותה לסדרות אמריקאיות טובות, כי היא עונה על כל הנתונים.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים לדעתי הפרק הראשון היה אחלה מצחיק מהנה וכו...כבר מהפרק הזה רואים את האופי של כל אחד ומה הכסף עשה להם...וחוץ מזה כמה נעים לראות/לשמוע את ה360 ספיידר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.