עבור לתוכן

MX518 - אכזבה לבעלי ידיים גדולות (לפחות בשבילי).

Featured Replies

פורסם

קניתי את ה-MX518 לאחר התלבטות ממושכת והשטות שעשיתי היא לקנות אותו בלי לבדוק אותו בעצמי... :kopfpatsch:

אני עדיין לא סגור מה בדיוק בו כל כך לא נוח - עד כדי כך שכל עכבר גנרי ב-20 ש"ח יותר נוח ממנו.

==> אם מניחים את היד כך שהאגודל נחה במקומה - היא לא מגיעה בקלות ללחצן ה-FORWARD וצריך לשנות אחיזה כדי ללחוץ עליו.

==> כשהעכבר ממוקם בנוח ביד, הגלגלת נמצאת בדיוק מתחת לפרק האמצעי של האמה - איך לעזאזל אפשר לגלול ככה?

כדי לגלול בנוחות צריך לקחת את היד אחורה ואז היא סתם צפה באוויר מעל החלק האחורי העכבר ולא נוח ללחוץ על R ו-L.

==> לחצן שינוי הרזולוציה האחורי ממש לא נגיש ויותר גרוע ממנו זה כפתור החלפת החלונות. חייבים ממש להוריד את היד מהעכבר ולהסתכל איפה לוחצים.

שניהם נמצאים מתחת לבסיס האמה ואי אפשר ללחוץ עליהם אחרת.

יוצא שצריך להחזיק אותו עם קצות האצבעות כשכולן מכופפות כדי שלא אצטרך להחליף תנוחה כל פעם שאני צריך לגלול או ללחוץ FW. אחרי כמה שעות עבודה אני חייב לומר שזה פשוט בלתי נסבל ושורש כף היד פשוט זועק הצילו.

עד כאן שיעור באנטומיה ועכשיו חזרה לעכבר של 20 ש"ח...

על הכוונת - MX1000 אותו כבר בדקתי פיזית :P

פורסם

גם אני האמת מאוכזב..

הוא לא כזה נוח כמו שאומרים. (קניתי אותו שילשום)

היה לי לפני את זה:

openimgenlargeaspvs3.jpg

אלחוטי, גם של לוג'טיק. לפני קצת יותר משנה רכשתי אותו. אני זוכר קניתי אותו ב-140¤ מאופיס דיפו.

בכל אופן, הסיבה ששידרגתי את העכבר היא כי היה מעצבן כל יומיים שלושה להטעין את הבטריות שלו ולעבוד לבנתיים עם העכבר מעפן חוטי.

וגם אמרו שהוא גם מאוד מדייק, וגם מהיר.. (1600DPI וכו')

זה מה שבעצם ממש איכזב אותי

אני לא מרגיש שום הבדל בין העכבר שקודם לי, לא שהוא לא יותר דייקן, הוא גם לא יותר מהיר מהשני. הכל על ההגדרות הכי גבוהות בדרייבר, ובדקתי אותו בגראפיקה וגם במשחקים, ובקיצור, אני מאוכזב. חוץ מזה קשה קצת לתפוס אותו וצריך להתרגל הכפתורים שתקעו למעלה מעצבנים ולא נראה לי שאני אשתמש איתם בכלל.

פורסם

גם לי יש את העכבר המדובר ולי בניגוד אליכם, הוא נוח מאוד. אולי זה בגלל העובדה שאני שמאלי (כשניסיתי ביד ימין באמת היה לא נוח).

פורסם

אתה בטוח שאתה בעל יד גדולה?

לי יש יד "רגילה" למדי ואני מגיע לכפתור הforward מבלי לשנות אחיזה, ובנוגע לגלגל של העכבר, כן, צריך למשוך אחורה את האמה בשביל לגלול.

בסופו של דבר, מה שלי נוח בסדרת הMX זו האחיזה עצמה, העכבר יושב בצורה נוחה בכף היד. אבל בהתחשב שהניסיון הקודם שלי מסתכם בעכברי גולה ג'נריים... לך תדע, אולי יש עכברים נוחים יותר. לי אישית בכל-אופן, אין טענות.

פורסם
  • מחבר

"שיבר" של 25+ ס"מ זה גדול?

פורסם

וואי רק קניתם כבר אתם בוכים? חכו שבוע מבטיח לכם שהמצב ישתפר...

לי הוא היה פחות או יותר נוח מההתחלה אבל אחרי שהתרגלתי אליו הצלחתי גם לשלוט ב1600DPI [בהתחלה זה היה ממש מהיר בשבילי]

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו לפני חודש... בכיין שכמוני. :'(

מונופולי - נסה לשמור על רמת הדיון, OK? לא מסובך.

פורסם

לי יש גם את העכבר

הזה ואני מרוצה מאוד..

פורסם

אין שום הבדל בין העכבר הזה לבין העכבר הקודם שהיה לי. לא בדייקנות, ולא במהירות.

פורסם

TMP, כל החודש מאז שקנית אותו השתמש בו או שניסית אותו לכמה שעות וחזרת לישן? אם נתת לו יותר משבוע זה באמת מוזר, יכול להיות שיש כאלה שזה פשוט לא מתאים להם :-\

והעכבר הזה דווקא לא כ"כ קטן, היה לי עכבר בגודל נורמלי והMX יותר גדול ממנו

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמצאתי את הסיבה למה הוא כל כך לא נוח...

לעכבר גנרי אין צורה ארגונומית ולכן אתה חופשי להניח עליו את היד כמעט איך שאתה רוצה... זה חסרון משמעותי מול עכבר שהארגונומיה שלו מתאימה לך כמו כפפה ליד אבל יתרון מסויים לעומת עכבר שאינו מתאים.

הארגונומיה של ה-MX518 פשוט לא מתאימה ליד שלי והאחיזה שהוא "מאלץ" פשוט לא מתאימה לי.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל לי יש עכבר של מיקרוסופט כמו שכל החיים היה לי, כולם תמיד כל כך נוחים ופשוט מצוינים !!! לא יודע למה לקנות את הלוג'יטק האלה שנראים על הפנים מלכתחילה... כל ביקורת שראיתי עליהם לא משנה מה, רק ראיתי תמונה של עכבר כלשהו שלהם ואמרתי לעצמי: פאק, אין מצב שאפשר להחזיק אותו ועוד שהוא יהיה נוח !! אז אל תתלוננו! :bash:

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל לי יש עכבר של מיקרוסופט כמו [glow=red,2,300]שכל החיים היה לי[/glow], כולם תמיד כל כך נוחים ופשוט מצוינים !!! לא יודע למה לקנות את הלוג'יטק האלה שנראים על הפנים מלכתחילה... כל ביקורת שראיתי עליהם לא משנה מה, רק ראיתי תמונה של עכבר כלשהו שלהם ואמרתי לעצמי: פאק, אין מצב שאפשר להחזיק אותו ועוד שהוא יהיה נוח !! אז אל תתלוננו! :bash:

זו הבעיה בלהיות fanboy אני אישית עברתי מ Microsoft IE 3 ל mx 510 (זהה ל 518 בצורה) וה MX הרבה יותר נוח, יש לי את שני שעכברים ולפי נוחות הMX בשבילי הרבה יותר נוח.

הבעיה שראיתה רק תמונות! ובכלל עכברים לא אמורים להיות "WOW". כדי לנסות קודם לפני שקוטלים משיהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים