פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים חבר'ה,מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר אני אוהב את למיר בהרצליהwww.lamir.co.ilחניה חופשית ליד המעלית לחנותתודה על ההמלצה, אבל הם נורא יקרים ואין להם את כל הרכיבים....
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים תודה על ההמלצה, אבל הם נורא יקרים ואין להם את כל הרכיבים....לדעתי הם דווקא זולים אבל אני כנראה קונה מוצרים שונים משלךבכל מקרה תמיד כשאתה קונה מוצר קח בחשבון שהוא עשוי לצאת דפוק מקולקל או שסתם עשית שגיאה בהזמנה שלו.לכן חשוב שהחנות תהיה עם שירות טוב ונוחה לגישה.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אין לי מספיק מילים טובות לשבח את זיגזאג. עוד לא נתקלתי בחנות כזאת טובה בשום תחום בארץ. פשוט עושים מעל ומעבר.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים www.goldtop.co.ilלא.רדפתי אחריהם יותר מחודש כדי לקבל מתג של לינקסיס (ג'יגהביט) שהזמנתי. כל שיחות הטלפון היו יזומות על ידי.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אין לי מספיק מילים טובות לשבח את זיגזאג. עוד לא נתקלתי בחנות כזאת טובה בשום תחום בארץ. פשוט עושים מעל ומעבר.הם לא קצת בעיתיים בנושא ספקי הכח שלהם... - אין להם את החברות הרציניות בתחום....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.