פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים איפה התמונה?החיבור שיש עליו, הוא כמו IDE או בידיוק IDE? תנסה לחבר לשם משהו.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מחבר שכחתי את התמונה, אני אערוך את ההודעה כעת ואוסיף לשם את התמונה.כרגע ניסיתי לחבר כבל של HD לחיבור שעל הכרטיס והכבל קטן, החיבור יותר גדול מהכבל!מוזר...מעניין למה הכרטיס הזה משמש.אם זה עוזר - הכרטיס הוצא ממחשב ישן.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים זה בקר סקזי מהמאה הקודמת , שנועד לחבר התקני 50 פין והתקנים חיצוניים כמו סורקי סקזי ועוד כל מיני דברים חיצוניים .
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים זה בקר סקזי מהמאה הקודמת , שנועד לחבר התקני 50 פין והתקנים חיצוניים כמו סורקי סקזי ועוד כל מיני דברים חיצוניים . לא רק זה, זה אפילו האלף הקודם
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים אבל תסכים איתי שהיה יכול להיות ממש משעשע לראות את הבחור מכניס אותו לPCI ומדליק את המחשב ...
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים בהחלט, בלי לשים לב שכל סלוט ה PCI התרחב, והוא נשאר עם חצי לוח אם ביד... אחלה MOD לדעתי.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מחבר כנראה שבכרטיס אני לא אשתמש, אבל לפחות יצא מזה משהו טוב, צחקתי הרבה עכשיו על מה שכתבתם לגבי החצי לוח ביד חחח תודה לכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.