פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מסקרן אותי לדעת למה כשמורידים סרטי dvdrip או סרטים בפורמט דומה יש את הפסים השחורים הגדולים האלה?? למה זה מועיל?והאם יש דר להעלים אותם עם תוכנה כל שהיא?(**מקווה שזה לא ווארז.)
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים סרטי קולנוע מצולמים במסך רחב (widescreen - 16:9), זה גם ה"יחס" של ההקרנה בבתי הקולנוע, וגם של טלויזיות LCD סלוניות.בכל מקרה, כי המסך מחשב שלך הוא 4:3 או דומה (5:6 בקירוב ל LCD של מחשב, נדמה לי...) אז אתה רואה פס למעלה ופס למטה בשביל להשלים את התמונה.בכל אופן, בנגן BSPLAYER יש אפשרות לעשות ZOOM לסרט ובכך לחתוך את הצדדים ולהתקרב פנימה...קצת יוריד את האיכות, וגם יחסיר לך חלקים קטנים מהסרט, אבל אם אתה רוצה לראות גדול יותר זה הפתרון הכי שימושי.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אם אני יראה סרט בlcd או פלאזמה שתומכות ב 16:9 הפסים השחורים יעלמו לחלוטין?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים עקרוניתכן.אבל מעשית... לא ממשמכיוון שלמרות שמצלמים ביחס 16:9 לרוב הקבוצות לא משחררות בדיוק ביחס הזה וזה משתנה לפעמים קצת יותר ארוך לפעמים קצת יותר רחב... אז תראה (לרוב) פסים שחורים אבל קטנים יותר בהרבה
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מכיוון שלמרות שמצלמים ביחס 16:9 לרוב הקבוצות לא משחררות בדיוק ביחס הזה וזה משתנה לפעמים קצת יותר ארוך לפעמים קצת יותר רחב... אז תראה (לרוב) פסים שחורים אבל קטנים יותר בהרבהבאיזה סרט אתה חיי? מה זה קשור ל"קבוצות"? אף "קבוצה" לא נוגעת או משנה את הפורמט של הסרט (למה לה?).רוב הסרטים בעולם מצולמים ב-2.39:1, וככה בדיוק הם מופצים באופן טיבעי.יש מעט מאוד סרטים שמצולמים במקור ב-16:9, ולכן במילא ברוב המקרים עדיין יהיו לך "פסים שחורים" גם במסך רחב - אבל כמובן קטנים יותר..http://en.wikipedia.org/wiki/Image:WideScreenFormats_Breitbildformate.svg
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים נגיד אבל בכל מקרה בשורה התחתונה רוב הסרטים לא באותו פורמט, גם לא ב2.39:1.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אולי הם מצולמים ככה אבל אתה מוזמן לבדוק סרטים ששיחררו להורדה הם לא תמיד באותו פורממט ותמיד יש שינויים קטנים... בדקתי הרגע 4 סרטים רק כדי לבדוק אם אני טועה או לא ואכן כל אחד מהסרטים היה בפורמט שונה טיפה ואף אחד מהם לא היה ב1:2.39... הם היו קרובים יותר ל1:1.80-1.85 (שזה יותר קרוב ל16:9...)
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני חושב ש-Milford Cubicle צודק בזה, כי באמת מה שאתה מדבר עליו ניקרא פורמט 16:9 שידוע בתור שידור רחב אבל מה שבעצם אתה רואה על מסך LCD שהוא 5:4 ניראה כמו 2.39:1 (עם יותר פסים שחורים).
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני חושב ש-Milford Cubicle צודק בזה, כי באמת מה שאתה מדבר עליו ניקרא פורמט 16:9 שידוע בתור שידור רחב אבל מה שבעצם אתה רואה על מסך LCD שהוא 4:3 ניראה כמו 2.39:1 (עם יותר פסים שחורים).LCD (למחשב) הוא לא 4:3 הוא 5:4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.