עבור לתוכן

שאלה בנוגע למקדחה ודרמל

Featured Replies

פורסם

אפשר לקחת מקדחה רגילה ולחבר לה ראש של דרמל? ולעשות מודינג איתה: כגון חימתוך המארז יישור פינות שנחתכו לא ישר וכו' ?

תודה על העזרה,

דני

פורסם

לא.

מקדחה ודראמל עובדים לפי עיקרון שונה לגמרי, ובנוסף הראשים של הדראמל פשוט לא יצאימו למקדחה (וסלוטפ לא יעזור :P)

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין אבל מה כבר יכול להיות שונה בעיקרון? הראש של הדרמל מסתובב וחותך ב-2 המקרים

בטח שזה יתאים, למה לא? הרי איפה שהראש/ מתחבר לדרמל אפשר לחבר גם למקדחה כמו שתופסים את המקדחים, ואני מבין שסלוטייפ לא יעזור :jump:

אני אשמח אם תוכל להסביר לי כי ממש לא בא לי לקנות דרמל- יקר.

פורסם

לא חייבים דראמל מקורי... אפשר למצוא דראמל של וולף\ סקיל בפחות מ200 ש"ח בהום סנטר ואייס....

דראמל חותך ע"י שחיקה שנוצרת בגלל מהירות סיבוב גבוהה.

מקדחה מיועדת להפעיל יותר כוח מאשר מהירות כדי ממש לקרוע את החומר, ולא מגיעה למהירויות שהדראמל מתחיל מהן...

במקרה הטוב, הפח יתעקם לך. במקרה הרע המקדחה תשתחרר לך מהידיים ו... לא נעים... לא תוכל להגיע לדיוק ולגימור של דראמל בעזרת מקדחה. זה ידרוש הרבה מיומנות ומזל.

קוטר של רגלית של ראש לדראמל זה משהו בסביבות ה3 מ"מ (ופחות...)

תצתרך ראש מקדחה מיוחד (יש מקדחות שאפשר להחליף להן את התופסן לאחד עבה יותר שמסוגל לתפוס מקדחים דקים) שאין לכול מקדחה.

בד"כ המקדחה כולה לתפוס מקדחים שיותר עבים מ5 מ"מ... התופסן בד"כ לא נסגר עד הסוף...

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבנתי

תודה :xyxthumbs:

אתה רציני פחות מ 200 של וולף?

איך זה נקרא בחנות? דרמל של וולף?

פורסם

פעם אחרונה שבררתי המוכר קרא לזה "מולטי טול" או משהו כזה... (מולטי טול זה בכלל דגם של דראמל מקורי o_O)

פשוט תסביר להם מה זה...

יש כמעט תמיד בכל מיני סניפים של הום סנטר ואיס מבצעים שמוכרים את הוולף או הסקיל בסביבות ה130~160 ש"ח... פשוט תתקשר לסניפים שקרובים אליך ותברר...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

פורסם

אם זה רלוונטי,יש עכשיו בהום סנטר בביל"ו סנטר מבצע על דרמל של WOLF . עולה 180 ש"ח.

(מדברי חבר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים