פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים שלום רב אחרי שפירמטתי לחבר שלי את המחשב אז הכונן(המשני שלו) , מסרב להיפתח נכנסתי ל manage והכונן מופיע עם סימן אדום התמונה : שאני עושה לו לחצן ימני ו convert to basic disk הוא אומר שאם אני אעשה את זה זה ימחק כל מה שיש על הכונן, ויש לי שם יותר מידי חומר חשוב למישהו יש פתרון ? ??? תודה רבה
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים תנסה עם תוכנה כמו Partition Magic או Acronis Partition Manager כמו כן תנסה לפעול ע"פ זה
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר הורדתי את התוכנה active partition recovery עשיתי סריקה והוא מצא לי את הכונן האבוד פעמיים שאני עושה לו recover הוא מעלה לי את ההודעה הבאה : מה אני צריך לעשות ואיך ? תודה רבה לעוזרים אם למישהו יהיה קל יותר לעזור לי עם התוכנה partition magic אז הורדתי גם אותה אני רק צריך קצת תדרוך בעניין שלה תודה רבה
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים להפוך דיסק דינמי לבסיסי זה כאב ראש רציניעם סיכון גבוה (מאוד)לפני הביצוע של הRECOVERY, תנסה לפעול כמו בהודעהתפעיל FIXMBR דרך הRECOVERY CONSOLE
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים 1. נסה לנתק אותו לגמרי פיסית ולחבר מחדש2. לפעמים דברים נדפקים (חלק 1) - נסה למחוק את המחיצה מתוך computer management ותוסיף מחדש.3. לפעמים דברים נדפקים (חלק 2) - נסה להדליק אותו בתור הקשיח היחיד ותכניס את דיסק ההתקנה, משם תעשה לו חלוקה מחדש כי זו הסביבה האידיאלית.4. לפעמים דברים נדפקים (חלק 3) - חבר אותו אצל חבר5. לפעמים דברים פשוט נדפקים - הוא היה זקן, הוא היה עייף, לא היה לו סיכוי... תעשה לו קבורה מכובדת :-\ ;D
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אתה יכול לנסות לעשות קודם FIXMBR בעזרת Recovery Console למרות שאני בספק שזה יעזוראם זה לא יעזור אני חושב שכדאי שתאשר(אין לך מה להפסיד, אני לא לוקח אחריות במידה וזה יגרום למעשה חמור יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.