עבור לתוכן

אני רוצה לקנות WD 250GB 16 MB ויש לי שאלה...

Featured Replies

פורסם

יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש...

ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר?

הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3

*פרסמתי בטעות במקום הלא נכון מנהל בבקשה תעביר את זה לאיחסון תודה...

פורסם

רייד יוריד לך את המקום ל120GB אם בכלל אפשרי, ההארדיסק צריך לתמוך בזה אתה יודע...

אתה יכול לחבר את הדיסק הנוסף אבל לא לשים עליו שום דבר שמצריך ביצועים כמו משחקים / מערכת הפעלה / תוכנות וכאלה

פורסם

אכן אם אתה קונה כונן גדול יותר מ120 גיגה (דבר מתבקש בימינו) לא מומלץ לעשות רייד אם הישן.אם תשאיר את הישן במחשב ותשים את החלונות והתוכניות על החדש הכל יעבוד כנדרש ולא יעט דבר.תיקח בחשבון שאם הדיסק הישן הוא 7200 סל"ד ו8 מ"ב באפר לא תרגיש הבדל ניקר במהירות ביניהם.

פורסם

רייד יוריד לך את המקום ל120GB אם בכלל אפשרי, ההארדיסק צריך לתמוך בזה אתה יודע...

כל הרדדיסק יכול להיות חלק ממערך RAID , אין צורך בתמיכה מיוחדת, יש כאלה שכותבים עליהם שהם מיועדים לRAID (בשטח ההבדלים

קטנים אם בכלל)

פורסם

פשוט למערך RAID שני ההרד דיסקים צריכים להיות זהים בגודלם

פורסם

פשוט למערך RAID שני ההרד דיסקים צריכים להיות זהים בגודלם

לא חובה אבל אז הRAID יהיה בגודל של הקטן אז אין טעם.

פורסם

^^^

אכן כך, הם לא חייבים להיות זהים בגודלם אך רצוי שכך יהיה. אם לדוגמא אחד הדיסקים הוא בגודל 100 ג'יגה ואחד בגודל 80 ג'יגה במערך RAID 0 אז המחשב יתייחס אליהם כאל שני דיסקים של 80 ג'יגה ולא ינצל בכלל 20 ג'יגה מהדיסק הראשון. שים לב שלא בכל המקרים זה ככה, הנה מידע נוסף:

http://www.short-media.com/forum/showthread.php?t=47115

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים