עבור לתוכן

שאלה בנוגע לקניית מצלמה דיגיטלית-תקציב עד כ2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אתם יכולים לעזור לי לבחור מצלמה הכי טובה שאפשר להשיג בטווח מחיר הזה?

תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3

אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות...

תודה :hi: :hi:

פורסם

Fuji S6000 תהיה בחירה טובה.

אלא אם כן אתה מחפש משהו יותר קטן.

פורסם
  • מחבר

גודל לא משנה לי...תודה

פורסם
  • מחבר

אוקי סבבה

אפשר לדעת בבקשה מה ההיתרונות והחסרונות של כל אחת?

פורסם
  • מחבר

תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3

אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות...

תודה :hi: :hi:

פורסם

יתרונות חשובים של הקאנון:

א. יש לה IS - ייצוב תמונה, דוגמא לכך כאן בתחתית העמוד תחת Image Stabilization.

ב. המסך שלה הוא מפרקי מתכוונן וניתן להוציא אותו ולסובב.

ג. התמונות ניראות יותר טוב בהגדרות המקוריות בלי לשחק עם התמונה.

ד. אפשרות לצילום מתמשך (ללא הפסקה) בקצב של 2.3 תמונות לשניה עד שממלאים את הכרטיס זיכרון בניגוד לפוג'י שמאפשרת תמונות בודדות בלבד.

ה. יש לה כפתור ייעודי לצילום וידיאו בלחיצה אחת, ואיכות הוידיאו גבוהה יותר.

ו. תומכת בזיכרון SD שהוא פופלארי וזול יותר, לדוגמא ב-500 ש"ח תוכל לקנות כרטיסי 4GB+2GB בעוד ל-xD של הפוג'י יעלה לך בערך 590 ש"ח לפחות נפח (2GB+2GB)

ז. ניתן לצלם איתה יותר תמונות להטענה (איפשהו באיזור ה-500 ומשהו לעומת 400 בפוג'י).

ח. היא קצת קטנה וקלילה יותר (ב-200 גרם).

יתרונות חשובים של הפוג'י:

א. יש לה עדשה רחבה יותר של 28 מ"מ על פני ה-36 מ"מ הסטנדרטית של הקאנון, זה יתרון משמעותי והדגמה והסבר לכך אתה יכול לראות כאן.

ב. הזום שלה הוא מכני ידני כמו במצלמת SLR מקצועית ולא עם כפתורים, מה שנותן לך שליטה מלאה ומדוייקת על מה נכנס לפריים של התמונה.

ג. היא תומכת ב-ISO הרבה יותר גבוה ואיכותי, זה משפיע על תמונות שמצלמים באיזורים חשוכים ללא פלאש, היא תוציא תמונות הרבה יותר ניקיות וטובות מהקאנון, הדגמה של ראש בראש בין המצלמות בנושא הזה יש לך כאן. תשים לב כמה התמונה של הקאנון יותר רועשת ב-ISO של 400 ו-800 שפשוט לא ממש שמישים איתה ללא עיבוד נוסף.

ד. המסך של הפוג'י גדול יותר, ויותר איכותי (עם יותר צבעים).

ה. יש אפשרות לנצל את הזום האופטי הידני בזמן צילום של סרטון, כמו שרואים פה.

ו. הפלאש שלה יותר יעיל ומגיע רחוק יותר.

מבחינת מחיר הן זהות (מעבר לציוד ההיקפי).

השורה התחתונה היא שהפוג'י היא עקרונית מצלמה מקצועית ומוצלחת יותר. לקאנון יש כמה גימקים משלה שאולי יהיו חשובים לך יותר על פני היתרונות של הפוג'י.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה....אני יחשוב על זה...

פורסם

ייתרון אדיר של הפוג'י זה לטעמי כל נושא עיבוד התמונה והחיישן.

יש לה טווח דינמי טוב יותר ככה שאפילו שפוג'י מיישמת את עיבוד הצבע שלה (משהו דומה להגברת קונטרסט של הערוצים במרחב LAB אבל הרבה יותר מתקדם) עדיין נשארת תמונה יפה מאוד.

אני גם מאוד אוהב את הצבעים שלה, של פוג'י אבל זה תמיד טעם וריח ואין לי כוונה לשכנע. פשוט תביט בתמונות מהמצלמות של פוג'י ותחליט אם הם לטעמך.

לי יש את ה- S5600 ועוד דבר שאני יכול לומר על פוג'י זה העמידות יוצאת הדופן של המצלמות שלה. זה פשוט בלתי נתפס. המצלמה הזו טיילה איתי בחו"ל ועברה כ"כ הרבה והיא מצלמת בלי לשהק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים