פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מה שאתה מפספס זה שמלבד שני המספרים האלה יש הרבה נתונים אחרים שהופכים מצלמה למצלמה טובה, וגם למימוש של היצרן יש משמעות רבה. ה-SP510 נופלת בשניהם - גם בנתונים האחרים (גודל חיישן, רוחב עדשה) וגם במימוש (תמונות באיכות די ירודה, מהירות צילום).
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אם אתה כל כך דבוק על מצלמה עם זום גבוה במחיר הזה למה שלא תלך על ה s5600?האיכות תמונה שלה לא רעה... החיסרונות היחידים שלה בעיני זה עדשה צרה משהו וגדולה יחסית.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר שמע...יש כ"כ הרבה מצלמות ואני מרגיש שאני טובע ביםמצלמה טובה בשבילי היא מצלמה שתיתן תמונות יפותמצלמה שלא תטחן סוללות (רצוי שתופעל עם 2 סוללות ולא 4)ושלא תתקלקל מהר! הכיס שלי נע בין 800 ל-1200אבל אם זו מצלמה "יקרה" אז שתהיה באמת שווה ת'מחיר שלה.אתה יכול להמליץ לי על דגם?(כי כפי שת'יכול לראות- התייאשתי.. חח)s5600 ענקיתזה מוגזים אני רוצה מצלמה לשימוש ביתיעזוב שיהיה זום 4 לא חשוב
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אל תשבור את הראש. לך על הפוג'י F20. מצלמת כיס איכותית ביותר שמתאימה בדיוק לתקציב. הדבר היחידי שעלול להפריע לך בה לדעתי זה תמונות בהירות מדי באור יום, אבל יש לזה פתרון פשוט
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר סבבה... אני סומך עלייכם אני אלך עליה היא אמורה לבוא עם מטען? אני מקווה שאני אספיק לתפוס את הספק של- 900 ש"ח תודה לכם אוהב אתכם חח
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים היא כוללת סוללה נטענת, והטעינה מתבצעת ישירות כשהסוללה במצלמה. אין צורך במטען חיצוני.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר קניתי את ה F20!! יופי של מצלמה נהנה ממנה!! יוצאות תמונות ממש יפות ואחלה סוללה בכל מקרה יש פונקציות מיוחדות שאני לא יודע עליהן? אפשר לעשות איתה משהו מעניין? כי בסה"כ היא נראית לי די פשוטה (חות מהכפתורים הקטנים האלה שאני לא מבין למה הם משמשים...) חחחח יש מדריך/ביקורת עליה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.