פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים היי, במסגרת המודינג שאני עושה למחשב התחלתי לעשות את פרוייקט הלדים המהבהבים של הP2. פרוייקט עם חיבורים לא מסובכים, אני רק צריך חיבור מולקס ואולי להחליף את הלדים לUB, ואני מסיים. הבעיות שלי פשוטות: 1. אני לא בטוח אם חיברתי את הלדים טוב - בסכמה זה מוצג ממש כציור של לד, אבל אני רוצה להיות בטוח. 2. חיבור הP2 מכיל 3 רגליים: 2 קצרות בצדדים ואחת גדולה בצדדים (תראו בתמונה). האם הגדולה היא אדמה 100%? תודה מראש! החיבורים עד עכשיו: חיבור הP2: מחובר חיבור הP2: פתוח מהפלסטיק עוד תמונה של הP2 פתוח עוד אחת ממבט על, קצת מטושטשת תודה לImageshack.us על אירוח התמונות (צריך לכתוב אם לא נותנים קישור לדף עצמו : )
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים 1. קצת קשה לראות מהתמונה .. רגל ארוכה של לד אמורה להיות מחוברת לרגל קצרה של לד אחר וליהיפך ... רגל ארוכה זה + וקצרה זה -2. 99.99%
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר 1. איי.. בטוח? כי לפני שחיברתי למתג ולTIP31 בדקתי את זה עם סוללת 9V, ומצד אחד כולם פעלו. גם בכאילו-סכמה זה נראה ככה: 2. אוקיי תודה..
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אני לא מבין מה קורה פה. . .כתוב במפורש בחצי מהת'רדים ובמדריכים ובעוד כמה ת'רדים בנעוץ לא לחבר לדים בלי נגד כי זה מגדיל את הסיכוי שהם ישרפו. למה אנשים מתעקשים לחבר בלי?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אני לא מבין מה קורה פה. . .כתוב במפורש בחצי מהת'רדים ובמדריכים ובעוד כמה ת'רדים בנעוץ לא לחבר לדים בלי נגד כי זה מגדיל את הסיכוי שהם ישרפו. למה אנשים מתעקשים לחבר בלי?לא אני הכנתי תסכמה.ואם תשים לב הלדים האלה מתחברים להספק של 12V, והם 4 לדים של 3V.חישוב פשוט: 3 * 4 = 12.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים לא אני הכנתי תסכמה.ואם תשים לב הלדים האלה מתחברים להספק של 12V, והם 4 לדים של 3V.חישוב פשוט: 3 * 4 = 12.נכון גאון, אבל הספק שלך נותן לך במסילה של ה-12V לפעמים יותר ולפעמים פחות מ-12V. ז"א שאם קורה שהוא נותן לך 11.8: סבבה לגמרי,אבל אם הוא נותן לך 12.2 כל לד מקבל יותר ממה שהוא צריך, חייו מתקצרים, והוא עלול להשרף.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר נכון גאון, אבל הספק שלך נותן לך במסילה של ה-12V לפעמים יותר ולפעמים פחות מ-12V. ז"א שאם קורה שהוא נותן לך 11.8: סבבה לגמרי,אבל אם הוא נותן לך 12.2 כל לד מקבל יותר ממה שהוא צריך, חייו מתקצרים, והוא עלול להשרף.סומך עליך. איזה נגד לשים?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אתה יכול לשים נגד קטן מאוד שלא ישפיע כמעט על כמות המתח שמגיע לדיודות, אבל יוכל לספוג קפיצות זרם במקום הדיודות.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אתה יכול לשים נגד קטן מאוד שלא ישפיע כמעט על כמות המתח שמגיע לדיודות, אבל יוכל לספוג קפיצות זרם במקום הדיודות.שזה אומר כמה?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אוהמים בודדים עד עשרות בודדות של אוהמים. שים אותו בטור ללדים. לדעתי נגד אחד בטור ללדים (כשהם מחוברים בחיבור טורי) אמור להספיק.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים היי bluenose! למה חיברת בלי נגד באמת? ??? לך על נגד של 10-15 אוהם,לדעתי יש משהו בטווח.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר 20 אוהם בפנאן שלך. תעלה תמונות של התוצאה! איזו הקפצה שתהיה בריא אני צריך עוד לקנות לדים UB במקום מה שיש עכשיו ולקנות מולקס זכר. יש לי זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.