עבור לתוכן

לדים מהבהבים P2, טופיק עם תמונות (צריך עזרה בזיהוי שלושת הפינים).

Featured Replies

פורסם

היי,

במסגרת המודינג שאני עושה למחשב התחלתי לעשות את פרוייקט הלדים המהבהבים של הP2.

פרוייקט עם חיבורים לא מסובכים, אני רק צריך חיבור מולקס ואולי להחליף את הלדים לUB, ואני מסיים.

הבעיות שלי פשוטות:

1. אני לא בטוח אם חיברתי את הלדים טוב - בסכמה זה מוצג ממש כציור של לד, אבל אני רוצה להיות בטוח.

2. חיבור הP2 מכיל 3 רגליים: 2 קצרות בצדדים ואחת גדולה בצדדים (תראו בתמונה). האם הגדולה היא אדמה 100%?

תודה מראש!

החיבורים עד עכשיו:

img6176zi9.jpg

חיבור הP2: מחובר

img6177hc1.jpg

חיבור הP2: פתוח מהפלסטיק

img6178ch6.jpg

עוד תמונה של הP2 פתוח

img6179rx1.jpg

עוד אחת ממבט על, קצת מטושטשת

img6180ue6.jpg

תודה לImageshack.us על אירוח התמונות (צריך לכתוב אם לא נותנים קישור לדף עצמו ::) )

פורסם

1. קצת קשה לראות מהתמונה .. רגל ארוכה של לד אמורה להיות מחוברת לרגל קצרה של לד אחר וליהיפך ... רגל ארוכה זה + וקצרה זה -

2. 99.99%

פורסם
  • מחבר

1. איי.. בטוח? כי לפני שחיברתי למתג ולTIP31 בדקתי את זה עם סוללת 9V, ומצד אחד כולם פעלו.

גם בכאילו-סכמה זה נראה ככה:

70733363_7bc5873491_o.jpg

2. אוקיי תודה..

פורסם

אני לא מבין מה קורה פה. . .

כתוב במפורש בחצי מהת'רדים ובמדריכים ובעוד כמה ת'רדים בנעוץ לא לחבר לדים בלי נגד כי זה מגדיל את הסיכוי שהם ישרפו. למה אנשים מתעקשים לחבר בלי?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה קורה פה. . .

כתוב במפורש בחצי מהת'רדים ובמדריכים ובעוד כמה ת'רדים בנעוץ לא לחבר לדים בלי נגד כי זה מגדיל את הסיכוי שהם ישרפו. למה אנשים מתעקשים לחבר בלי?

לא אני הכנתי תסכמה.

ואם תשים לב הלדים האלה מתחברים להספק של 12V, והם 4 לדים של 3V.

חישוב פשוט: 3 * 4 = 12.

פורסם

לא אני הכנתי תסכמה.

ואם תשים לב הלדים האלה מתחברים להספק של 12V, והם 4 לדים של 3V.

חישוב פשוט: 3 * 4 = 12.

נכון גאון, אבל הספק שלך נותן לך במסילה של ה-12V לפעמים יותר ולפעמים פחות מ-12V. ז"א שאם קורה שהוא נותן לך 11.8: סבבה לגמרי,

אבל אם הוא נותן לך 12.2 כל לד מקבל יותר ממה שהוא צריך, חייו מתקצרים, והוא עלול להשרף.

פורסם
  • מחבר

נכון גאון, אבל הספק שלך נותן לך במסילה של ה-12V לפעמים יותר ולפעמים פחות מ-12V. ז"א שאם קורה שהוא נותן לך 11.8: סבבה לגמרי,

אבל אם הוא נותן לך 12.2 כל לד מקבל יותר ממה שהוא צריך, חייו מתקצרים, והוא עלול להשרף.

סומך עליך. איזה נגד לשים?

פורסם

אתה יכול לשים נגד קטן מאוד שלא ישפיע כמעט על כמות המתח שמגיע לדיודות, אבל יוכל לספוג קפיצות זרם במקום הדיודות.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשים נגד קטן מאוד שלא ישפיע כמעט על כמות המתח שמגיע לדיודות, אבל יוכל לספוג קפיצות זרם במקום הדיודות.

שזה אומר כמה?

פורסם

אוהמים בודדים עד עשרות בודדות של אוהמים. שים אותו בטור ללדים. לדעתי נגד אחד בטור ללדים (כשהם מחוברים בחיבור טורי) אמור להספיק.

פורסם

היי bluenose!

למה חיברת בלי נגד באמת? ???

לך על נגד של 10-15 אוהם,לדעתי יש משהו בטווח. :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

20 אוהם בפנאן שלך.

תעלה תמונות של התוצאה!

פורסם
  • מחבר

20 אוהם בפנאן שלך.

תעלה תמונות של התוצאה!

איזו הקפצה שתהיה בריא :P

אני צריך עוד לקנות לדים UB במקום מה שיש עכשיו ולקנות מולקס זכר. יש לי זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים