עבור לתוכן

האם חדות התמונה יורדת כשאר המסך מכוסה בשכבה של אבק?

Featured Replies

פורסם

אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה?

ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך?

תודה

פורסם

מן הסתם איכות התצוגה של כל מסך תרד אם שטח התצוגה יכוסה באבק.

אני ממליץ לנגב בקלות עם חולצה מ 100% כותנה.

לא אמור להיגרם למסך שום נזק ממשי מהאבק עצמו.

פורסם
  • מחבר

אני מנקה תמסך עם ערכה שמיועדת לניקוי מסכים.הקטע הוא שכל פעם שאני מנקה זה משאיר מעין כתמים כאלה על המסך...וגם בגלל זה אני שונא לנקות אותו כל פעם....

פורסם

זה אומר משהו על הערכה או עליך..

::)

פורסם

אם הערכה שלך מגיעה עם מטלית קח אותה ושטוף אותה עם סבון ומים חמים.

אחר כך תן לה להיתיבש בתוך הבית שלא תתמלא אבק או לכלוך מבחוץ.

אחרי כל התהליך אני מציע שתנסה לנקות שוב, הכתמים שאתה מדבר עליהם נוצרים משמן שמגיע

מהידיים שלך ונספג במטלית בזמן שאתה מחזיק אותה כדי לנקות את המסך.

חשוב להקפיד שיהיה צד אחד במטלית של אחיזה וצד שני של ניקוי אחרת הכתמים יחזרו

ובכלל מומלץ לנקות את המטלית מדי פעם כמו שתארתי למעלה.

פורסם
  • מחבר

הערכה לא מכילה מטלית זה מעין ספוג שבכלל יש לו ידית אחיזה...לא נגעתי בו ביד...פשוט יש עליו כבר הצטברות של לכלוך מהפעמים הקודמות שניקיתי איתו

פורסם

אני מציע שתחליף לערכה יותר טובה שמגיעה עם מטלית כחולה גדולה, יש אותה באופיס דיפו והיא מאוד נוחה ומגיעה עם מיכל

חומר ניקוי גדול מאוד.

פורסם

אולי אתה משתמש במטלית שמגבילה אותך באפשרות לשטיפה שלה.

הכי כדאי לרכוש מטלית אנטי סטטית עם סיבי מיקרו פייבר מהסוג הבא:

http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=221955388&sog=C-ComuterCleaning

היא מצויידת בספוג שעוטפים אותו עם המטלית וזה מפחית את מידת הלחץ על הפנל בעת הניקוי. צריך רק לשים לב שלא מנגבים עם הצד שיש עליו תבליט עם הלוגו.

אני שוטף אותה ואת הספוג אחרי כל ניקוי ומייבש בתוך הבית. אחרי ייבוש מוחלט שם בתוך שקף להגנה מאבק. זה פיתרון טוב. פיתרון אולטימטיבי הוא כיסוי לצג LCD בזמן שהוא לא פועל זה מאוד עוזר, ואחי נאלץ לעצב ולבנות לעצמו כיסוי כזה, אחרי שלא מצאנו באף אתר או חנות כיסוי מסוג שלא יתחכך בפנל בעת הרכבה או הסרה שלו. אבק נמשך לפנלים של LCD יותר מאשר למסכי CRT וזה למעשה מטרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים