פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים הכי טוב כמו אצל אורי במארז-מאורר למטה, מאורר מקדימה, מאורר מאחורה ובספק, מאורר למעלה.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים ויש כאלו שכבר הפנימו זאת, : http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?PHPSESSID=310f14196794a94446af29d4a74bf1f2 Check the lastest one, Mafisto. והנה תזכורת קטנה של ה-SilentBOB שלי..
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים אבל אלה שלא יכולים לעשות את "הקונץ" עם המאוורר התלוי יקדחו בדלת. אבל עם קצת חשיבה זה יכול לצאת גם יפה
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים לא נכון, זוהי טעות (ע"פ ההשקפה שלי).ואני אסביר, הזרימה במארז צריכה להיות ישרה.. לכל אורך הדרף מכניסת האוויר הקר והיפטרות מהאוויר החם.כאשר אתה דוחף מהצד עוד אוויר את גורם למערבולות אוויר, אם תשים לב לוולקנו שעל הכרטיס ולסנפירים שלו הם מכוונים כך שיוכלו לנצל באופן מקסימלי את זרימת האוויר.עכשיו רוב האנשים יגידו נו באמת קצת מערבולות זה לא עקרוני, העיקר שננס אוויר קר על הכרטיס.ובכן אני אומר - לא, לא כאשר מדובק במחשב שקט בו נעשה שימוש אך ורק במאוווררים שקטים וחלשים, יש לנצל את כיוון זרימת האוויר באופן מקסימלי בכדי לגרום לאיבוד חום מקסימלי.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים שיעמם לך יום אחד וקראת ספר על זרימת אויר?אמרתי את זה בעבר ואני אומר את זה שוב - אורי, אתה משוגע... ;D
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים לא, לצערי לא מצאתי ספר העוסק בנושא זרימת אוויר במארזים, אבל יום אחד אולי אכתוב אחד . בסה"כ למידה מניסיון וטעייה.. והמון שעות של Modding.. פאולו קואלו אמר כי המשוגעים האמיתיים הם אלה שלא מעיזים להיות משוגעים.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים איש חכם פאולו קולו... בדיוק ביום שישי קיבלתי ספר שלואני חושב שהעניין של ניסוי וטעיה הוא הדרך הנכונה. תנסה ותראה מה עובד הכי טוב! רק אל תשכח לספר לנו אחר כך
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים איש חכם פאולו קולו... בדיוק ביום שישי קיבלתי ספר שלוO/f.כן, הרי זה משוגע מצידנו לא להיות משוגעים.. הרי הטירוף זה הביטוי העצמי הכי אמיתי שלנו.מה עדיף לא להיות עצמנו באמת ובתמים?, לא לתת לעצמנו לזרום? בכדי שלא יקראו לנו משוגעים? להיות מזוייפים? מה התשגעתם?!
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים יאללה פורום התפלספויות ! במידה מסויימת אתה צודק אבל בכל זאת אדם צריך לשים לעצמו גבולות ולשמור על שיקול דעת. ובקשר לאווירשאלה לe-pit@m) אז אתה ממליץ לכל מחשב במקום מאוורר צידי לעשות קומבינציה של מאוורר תלוי בנוסף לזה על הכרטיס מסך ?
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים ובקשר לאווירשאלה לe-pit@m) אז אתה ממליץ לכל מחשב במקום מאוורר צידי לעשות קומבינציה של מאוורר תלוי בנוסף לזה על הכרטיס מסך ? לא תמיד, רק אם מתחתיו יש מאוורר שזורק היישר אוויר קר.
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים שמתי לב כי עלו טענות בקשר למדריך אשר נמצא באתר זה זמן רב ( כשנה וחצי), ובאמת בהסתכלות נוספת עליו הוא נראה מיושן ואף בעל טעות או שתיים, וזה בהחלט הזמן להוצאת מדריך מעודכן ובעיקר מקיף יותר - מדריך אשר יחליף את המדריך המיושן הזה, נלקח בחשבון, למרות שיש במדריך הישן עדיין מספר דברים לא רעים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.