עבור לתוכן

שאלה לגבי מיקום מאווררים

Featured Replies

פורסם

בזה אתה צודק

מישהו יכול להחליט לחורר כל פינה במארז ושלא יראו בכלל גוף

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצב 3 נראה לא רע

מצב 2 נראה לי יצא גוש חום

פורסם

הכי טוב כמו אצל אורי במארז-

מאורר למטה, מאורר מקדימה, מאורר מאחורה ובספק, מאורר למעלה.

פורסם

אבל אלה שלא יכולים לעשות את "הקונץ" עם המאוורר התלוי יקדחו בדלת. אבל עם קצת חשיבה זה יכול לצאת גם יפה

פורסם

המאוורר התלוי זה בשביל הכרטיס מסך.

פורסם

ומול הכרטיס מסך בד"כ שמים את המאוורר הצידי

פורסם

לא נכון, זוהי טעות (ע"פ ההשקפה שלי).

ואני אסביר, הזרימה במארז צריכה להיות ישרה.. לכל אורך הדרף מכניסת האוויר הקר והיפטרות מהאוויר החם.

כאשר אתה דוחף מהצד עוד אוויר את גורם למערבולות אוויר, אם תשים לב לוולקנו שעל הכרטיס ולסנפירים שלו הם מכוונים כך שיוכלו לנצל באופן מקסימלי את זרימת האוויר.

עכשיו רוב האנשים יגידו נו באמת קצת מערבולות זה לא עקרוני, העיקר שננס אוויר קר על הכרטיס.

ובכן אני אומר - לא, לא כאשר מדובק במחשב שקט בו נעשה שימוש אך ורק במאוווררים שקטים וחלשים, יש לנצל את כיוון זרימת האוויר באופן מקסימלי בכדי לגרום לאיבוד חום מקסימלי.

פורסם

שיעמם לך יום אחד וקראת ספר על זרימת אויר?

אמרתי את זה בעבר ואני אומר את זה שוב - אורי, אתה משוגע... ;D

פורסם

לא,

לצערי לא מצאתי ספר העוסק בנושא זרימת אוויר במארזים, אבל יום אחד אולי אכתוב אחד :P .

בסה"כ למידה מניסיון וטעייה.. והמון שעות של Modding..

פאולו קואלו אמר כי המשוגעים האמיתיים הם אלה שלא מעיזים להיות משוגעים.

פורסם

איש חכם פאולו קולו... בדיוק ביום שישי קיבלתי ספר שלו

אני חושב שהעניין של ניסוי וטעיה הוא הדרך הנכונה. תנסה ותראה מה עובד הכי טוב! רק אל תשכח לספר לנו אחר כך

פורסם

איש חכם פאולו קולו... בדיוק ביום שישי קיבלתי ספר שלו

O/f.

כן, הרי זה משוגע מצידנו לא להיות משוגעים.. הרי הטירוף זה הביטוי העצמי הכי אמיתי שלנו.

מה עדיף לא להיות עצמנו באמת ובתמים?, לא לתת לעצמנו לזרום? בכדי שלא יקראו לנו משוגעים? להיות מזוייפים? מה התשגעתם?!

פורסם

יאללה פורום התפלספויות !

במידה מסויימת אתה צודק אבל בכל זאת אדם צריך לשים לעצמו גבולות ולשמור על שיקול דעת.

ובקשר לאוויר:(שאלה לe-pit@m) אז אתה ממליץ לכל מחשב במקום מאוורר צידי לעשות קומבינציה של מאוורר תלוי בנוסף לזה על הכרטיס מסך ?

פורסם

ובקשר לאוויר:(שאלה לe-pit@m) אז אתה ממליץ לכל מחשב במקום מאוורר צידי לעשות קומבינציה של מאוורר תלוי בנוסף לזה על הכרטיס מסך ?

לא תמיד, רק אם מתחתיו יש מאוורר שזורק היישר אוויר קר.

פורסם

שמתי לב כי עלו טענות בקשר למדריך אשר נמצא באתר זה זמן רב ( כשנה וחצי), ובאמת בהסתכלות נוספת עליו הוא נראה מיושן ואף בעל טעות או שתיים, וזה בהחלט הזמן להוצאת מדריך מעודכן ובעיקר מקיף יותר - מדריך אשר יחליף את המדריך המיושן הזה, נלקח בחשבון, למרות שיש במדריך הישן עדיין מספר דברים לא רעים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים