עבור לתוכן

שאלה חשובה בקשר למעבדים

Featured Replies

פורסם

מה עדיף?Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5200 BOX AM2 או Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב אז זה יעזור לי מאד ;)

פורסם

תשמע אם אתה מתכנן OC אז עדיף לכה לקחת את ה E6300 למה ?כי הוא עובר את ה E6600 די בקלות וה E6400 שלא נזכיר וגם את ה 2X5200 אז תחליט .

אם לא אז ההתלבטות פו קשה שני המעבדים מצויינים באמת כמעט באותה רמה מי יותר טוב ?יש ויש אחד יותר טוב פו השני פו .

תראה השוות של שניהם .....שניהם אחלה מעבדים לא יודע על מה להמליץ לכה הרוב בפורום ימליצו לך על ה E6400\E6300 אבל תשמע ההחלטה הסופית היא שלך .......ה 2X5200 אני יודע שהוא מעולה באפליקציות של 64 BIT תחום שה E63\64\66\68EX לא ממש טובים בו .

למה מיועד השימוש במחשב ?

פורסם
  • מחבר

מישחקים!! קצת פוטושופ ושאר ירקות בו נגיד שאני לא עורך סרטים וכאלה

כל הנושא של המעבדים הוא מעלה דילמות קשות

גם בנושא של אובר קלוק אני לא אובר קלוקר עצבני וגם אם אני יעשה אובר קלוק זה היה משהו על קרור אוויר

יש לי כסף גם ל6600 אבל אני לא יודע אם אני ינצל אותו בקיצור אני רוצה מעבד שיחזיק הרבה זמן והיה הכי טוב בשבילי

פורסם

תעשה חיפוש השוות בין מעבדים לשמל תשווה E6300 ל E6600 במשחקים ......אתה תראה שהההפרש לא שווה את המחיר במיוחד ב 6600 שמחירו מאוד יקר עדיף ה E6300 כבר אם OC קל אתה מגיע ל E6400 בלי בעיה (וגם ל 6600)

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי שאני יקח 6300

פורסם

תשמע תעשה בדיקה בפורומים מוכרים וזה תבדוק את העניין ......שלא תגיד אחרי זה אוויי זה לא מספיק .

לפני שקונים בודקים מתיעעצים חכה לעוד תגובות אולי . :cool2:

פורסם
  • מחבר

ברור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים