פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, ועקב כך שאני מוגבל בתקציב הייתי מעוניין לדעת אם כדאי יותר לשדרג את המעבד שלי (ואז אני צריך לשדרג גם את לוח האם), או שמומלץ להוסיף כרטיס מסך מקצועי יותר ?אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. כרגע מדובר במחשב עם מעבד Pentium D 820, כרטיס מסך nVidia G-Force 6500 וזיכרון RAM של 2GB במהירות 667MHZ. (אני יודע שגם המפרט הזה טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר הלוח שיש לי הוא אינטל D945GNT , כך שגם אותו אני אצטרך להחליף עם המעבד..
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים עקב כך שהתקציב שלך מוגבל והחלפת מעבד גוררת גם החלפת לוחתשדרג את הכרטיס מסךאם תרשום את התקציב שלך תקבל גם המלצות
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אתה בהחלט לא צריך להחליף מעבד ולוח בשביל להריץ ויסטה יש לך מספיק זיכרון RAM והמעבד הזה בסדר גמור מה שכן תחשוב על להחליף כרטיס מסך למשהו מתקדם וטוב יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.