עבור לתוכן

חיבור מסך מחשב בכבל מאריך

Featured Replies

פורסם

קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטר

ועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד,

אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?

פורסם

הכבל דפוק, אין מה לעשות חוץ מלקנות אחד טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה הכבל?

פורסם

כתבת "מעריך"...תתקן ל"מאריך" אם אתה לא רוצה פדיחות.:)

ובקשר לבעיה , אצלי יש 2 מסכים והשני במיטה שלי.עם כבל מאריך של 3 מטר + כבל 1.8 מטר...

ה-3 מטר נראה לי כמו חרא של כבל שבאמת אמור לעשות צרות , אבל הוא פועל מעולה , ככה שלדעתי זה לא הכבל.תנסה מסך אחר!

פורסם

ה-3 מטר נראה לי כמו חרא של כבל שבאמת אמור לעשות צרות , אבל הוא פועל מעולה , ככה שלדעתי זה לא הכבל.תנסה מסך אחר!

לפי מה שאני מבין המסך פעל טוב ללא המאריך.

פורסם
  • מחבר

המסך שלי מצויין והוא עובד מעולה בלי הכבל מאריך,

מה אני יכול לעשות?

אולי יש כבלים מאריכים באיכות טובה יותר?

פורסם

גם אני קניתי פעם כבל מאריך זול ב 20 שקל (דק) וראו על הפנים הפיתרון היחיד הוא לקנות כבל בסביבות ה 60 שקל עבה ומסוכך

פורסם
  • מחבר

הכבל שקניתי הוא עולה בסביבות ה-60 שח אבל הוא דיי דק לעומט הכבל המקורי של המסך

קניתי אותו ב OFFICE DEPOT

פורסם

כבל דק מעיד על זה שאין סיכוך או שיש סיכוך מועט מאד בין החוטים דבר שגורם להפרעות ולעיוותים בתמונה

פורסם
  • מחבר

אז איפה אני יכול לקנות כבל מאריך באיכות גבוהה?

פורסם

יש בכבל שלך התרחבות כזו כמו חבית ליד החיבורים ?

פורסם
  • מחבר

בכבל המקורי כן,

במאריך לא

פורסם

שלום לכולם ...

גם אני קניתי כבל signal למחשב בשלושים ומישה שקלים

קבל עבה ומצויין באלוף מחשבים בראשון אבל אני בטוח שאפשר למצוא כבל אכותי במחיר כזה גם במקומות אחרים ..

לגבי הבעיה של הראיה הכפולה זה בהחלט הכבל כך את הכבל לאופיס דיפו ותבקש החזר או זיכוי

ולהבא תדע שדברים כאלה לא קונים באופיס דיפו כי הם דופקים במחיר על דברים מהסוג הזה...

פורסם
  • מחבר

ok

אז נגיד אני אבקש החזר,

איזה כבל אני אמור לקנות, מה המאפיינים שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים