פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטרועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד,אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים כתבת "מעריך"...תתקן ל"מאריך" אם אתה לא רוצה פדיחות. ובקשר לבעיה , אצלי יש 2 מסכים והשני במיטה שלי.עם כבל מאריך של 3 מטר + כבל 1.8 מטר... ה-3 מטר נראה לי כמו חרא של כבל שבאמת אמור לעשות צרות , אבל הוא פועל מעולה , ככה שלדעתי זה לא הכבל.תנסה מסך אחר!
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים ה-3 מטר נראה לי כמו חרא של כבל שבאמת אמור לעשות צרות , אבל הוא פועל מעולה , ככה שלדעתי זה לא הכבל.תנסה מסך אחר!לפי מה שאני מבין המסך פעל טוב ללא המאריך.
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מחבר המסך שלי מצויין והוא עובד מעולה בלי הכבל מאריך,מה אני יכול לעשות?אולי יש כבלים מאריכים באיכות טובה יותר?
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים גם אני קניתי פעם כבל מאריך זול ב 20 שקל (דק) וראו על הפנים הפיתרון היחיד הוא לקנות כבל בסביבות ה 60 שקל עבה ומסוכך
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מחבר הכבל שקניתי הוא עולה בסביבות ה-60 שח אבל הוא דיי דק לעומט הכבל המקורי של המסךקניתי אותו ב OFFICE DEPOT
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים כבל דק מעיד על זה שאין סיכוך או שיש סיכוך מועט מאד בין החוטים דבר שגורם להפרעות ולעיוותים בתמונה
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים שלום לכולם ...גם אני קניתי כבל signal למחשב בשלושים ומישה שקלים קבל עבה ומצויין באלוף מחשבים בראשון אבל אני בטוח שאפשר למצוא כבל אכותי במחיר כזה גם במקומות אחרים ..לגבי הבעיה של הראיה הכפולה זה בהחלט הכבל כך את הכבל לאופיס דיפו ותבקש החזר או זיכוי ולהבא תדע שדברים כאלה לא קונים באופיס דיפו כי הם דופקים במחיר על דברים מהסוג הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.