פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים RTFM בגדול, אתה צריך לאפשר את הרייד בביוס (בד"כ זה מופעל כברירת מחדל) להכנס לתפריט של הרייד בבוט (תבדוק באיזה מקש נכנסים) ואז ליצור את המערך כשאתה מתקין את מערכת ההפעלה תצטרך דרייברים של SATA בקיצור, הכל בחוברת
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים על הלוח הנ"ל יש שלושה בקרים של SATAאני לא יודע איזה מהם יספק יותר ביצועים, הייתי מהמר על זה של הICH7Rאני מניח שיש ביקורות שבדקו את זה, תקרא קצת ביקורות על הלוחותסתכל בחוברת, כל המידע שאתה צריך נמצא שם
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים http://www.google.co.il/search?q=P5W+DH+REVIEW&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-aבסה"כ זה לא כזה מסובךתחבר את הדיסקים לבקר ICH7R (זה הקבוצה של השלוש אחד ליד השני, זוג צמוד ועוד אחד מולם)תוודא שהRAID בביוס מופעלCTRL+I בבוט יפתח לך תפריט של RAIDואז אתה פשוט יוצר מערך
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר או.קייעוד 2 שאלות:1. איל אני מחבר בין 2 ה H.D ?2. אני אמור להשתמש באיזה דיסק של דרייברים בכדיי להגדיר ?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים 1.אתה לא מחבר ביניהם, אתה מחבר אותם לאותו בקר2.את המערך אתה יוצר ע"י CTRL+I בבוט, דרייברים אתה צריך בשביל להתקין מערכת הפעלה, הדרייברים נמצאים בדיסק שקיבלת עם הלוח
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר האם יכול להיות שאני אמור לשנות גם איזה שהוא JUMPER בנוסף לחיבורים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.