פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים סוף שבוע טוב לכולם.ניזכרתי עכשיו שיש לי את כל העונות של southpark (חוץ מהתשיעית) על המחשב.וכמובן שאין לי כוח לראות הכל, אז איזה פרקים היו הכי טובים\מצחיקים לדעתכם?תודהInstall
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים קשה מאוד למצוא פרק בסידרה הזאת שהוא לא טוב... העונה העשירית מעולה דרך אגב!
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אהבתי את הפרק בעונה ה10 שקוראים לו Make love not warcraftוהיה עוד איזה פרק שאני אחפש לך (לא ראיתי אבל מה ששמעתי הוא אחד הטובים) זה הפרק שקרטמן מקבל כוחות
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים South Park S10E08 הפרק נקרא Make love not warcraft אני חושב.פרק מצויין! עריכה: :הקדמת אותי
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים הפרק עם רדיוהדשבסוף קרטמן צוחק על הילד שאכל את ההורים שלו[שהיו בתוך הצ'ילי]מומלץ
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר אני חייב לציין שאת שהעונה העשירית היא היחידה שראיתי במלואה, והפרק על wow קורע!...אני זוכר איזה פרק שהיה בחג ההודיה, והייתה פלישת תרנגולי הודו. וקרטמן אימץ איזה איתיופי, מישהו זוכר איך קוראים לפרק?
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים הפרק עם רדיוהדשבסוף קרטמן צוחק על הילד שאכל את ההורים שלו[שהיו בתוך הצ'ילי]מומלץהיה בביפ השבוע. איזה הזוי...שמעתי שיש פרק על גינגים שמשתלטים על העולם. איזה מספר הוא, ובאיזו עונה?
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אני לא זוכרת את המספר פרק... אבל הפרק עם ג'ניפר לופז... ענק!!! My name is Hennifer Lopez. I eat tacos, and burritos.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים היה בביפ השבוע. איזה הזוי...שמעתי שיש פרק על גינגים שמשתלטים על העולם. איזה מספר הוא, ובאיזו עונה?זה לא שהם משתלטים על העולם, זה שקארטמן חושב שהם משתלטים על העולם.. מצחיק ביותר[יש פה יותר בנות מבנים]
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים הפרק עם רדיוהדשבסוף קרטמן צוחק על הילד שאכל את ההורים שלו[שהיו בתוך הצ'ילי]מומלץלא רק מומלץ, חובה. הפרק הזה מבחינתי היה נקודת מפנה בסדרה (בקטע של הדמות של קרטמן עד לפני הפרק הזה לעומת הדמות שלו החל מאותו פרק והלאה)קוראים לו Scott Tenorman Must Die בעונה 5.הפרק על WOW הוא כמובן חובה, אין מה לומר.פרק ממש קורע: The Return of the Lord of the Rings to the Two Towers בעונה 6.יש את הפרק הראשון הראשון, שכדאי לראות אחריו את הפרק Cancelled שהוא הראשון בעונה 7 וכאילו סוגר מעגל עם מה שהיה בפרק הראשון.יש עוד הרבה פרקים שיותר משמעותיים לדמויות ולכל מהלך הסדרה יחסית לפרקים אחרים, אני אנסה להכין רשימה..עריכה: רק רציתי להוסיף, כל העונה ה 10 היא משובחת, במיוחד 2 החלקים של Cartoon Wars, עם "מחוות" מיוחדות ל Family Guy ול Simpsons . הם יורדים במיוחד על Family Guy כי באותה תקופה Family Guy זכתה במקומם בפרס האמי של סדרת הנוער הטובה ביותר ;D
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים למי שלא ראה אני ממליץ לראות את הסדרה! אפשר להשיג אותה באתר http://mrtwig.net/ הורדתי וראיתי את כל העונות מהראשונה עד העשירית. קודם תמחק את העונות 1-5,הם לא מצחיקות בשיט,אולי פרק פה ושם. עונה 6 תשאיר לרגעים משעממים. ותתחיל לראות 7-10 אלה העונות הכי מצחיקות שיש! חח פרק שנזכרתי בו עכשיו הוא 911 - Ginger Kid פרק חזק ביותר Gingers Are Evil!
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר אני זוכר איזה פרק שהיה בחג ההודיה, והייתה פלישת תרנגולי הודו. וקרטמן אימץ איזה איתיופי, מישהו זוכר איך קוראים לפרק?לאחר חיפוש קל גיליתי ששמו של הפרק הוא Starvin marvin.יש עוד המלצות לפרקים מסויימים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.