פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים יש לי בעיה במסך מחשב אני לא יודעת אם זה בחשמל או בחיבור עצמו של הפינים.בעיקרון המסך לא נדלק ומה שכתוב זה connect cable to pc.משהו בסיגנון, בדקתי את כל החיבורים החשמל עובד הנורה הכתומה עובדת ז"א שהוא מקבל חשמל, העיניין שניסיתי עוד מסך וגם בו הוא רשם אותו הדבר.השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? הכרטיס מסך הוא אונבורד..., ואני בספק אם זה הכרטיס מסך.מה אני יכולה לנסות לתקן את זה?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים קודם כל תנסי לחבר את אותו מסך למחשב אחר אם זה עובד אז זה משהו במחשב שלך ואת המחשב שלך למסך אחר אם המסך נדלק אז זה המסך אם זה המסך אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות אם זה המחשב אז אולי הלך הכרטיס מסך וכמו שאמרת שזה אונבורד אז אולי תצטרכי להחליף את הבורד אבל לפני זה תנסי להחליף את ה HDD שלך בHDD אחר (עדיף שיהיה לו מערכת הפעלה כדי לראות אם ווינדוס עולה למרות שלא ממה קשור) (עם המסך הבעיתי מחובר כמובן) זה נראה קצת לא קשור אבל פעם HDD פגום עשה לי בעיות כאלה שהמסך לא נדלק תבדקי את הRAM עם MEMTEST אולי יש שם משהו ובכלל זה יכול להיות רק הכבל של המסך אז אם יש לך אפשרות תנסי להחליף לכבל שאת יודעת בוודאות שעובד מקווה שלא סיבכתי אותך בהצלחה
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים ברור שזה לא המסך כי גם המסך השני לא נדלק ככה שאם זה לא המסך זה הכ.מסך וכיוון שזה אוונבורד תנסה לאפס (ריסט)את הלוח תנתק את כל החשמל תווציא את הזיכרונות ואת הבטריה תבדוק שאתה לא צריך להוציא איזה ג'מפרים כל שהם (בחלק מלוחות האם יש צורך בהוצאת ג'מפרים כדי לאפס)תחכה חמש דקות ואז תחזיר הכל.....ותנסה ... מקווה שתצליח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.