עבור לתוכן

פלאש שעשיתי על WINDOWS VISTA

Featured Replies

פורסם

לא הבנת!

זה לא שאני מקבל שגיאה כשאני מנסה לפתוח את האירו.

נגיד, ניסיתי להתקין תוכנה וקיבלתי שגיאת הרשאות מעצבנת,

אני משתמש באירו ורואה את השגיאה בתלת מימד.

אז על זה הוא צחק בעצם, שמדובר בפריצת דרך גראפית במערכת

ההפעלה, אבל בפועל עדיין אותו ווינדוס מלא שגיאות ובאגים :P

לא נתקלתי בדבר הזה, ממש מוזר נראה כמו בעיית דרייבר של הכרטיס מסך, גם עם הדרייברים של נוידה היו בעיות עד שהם תפסו שיווי-משקל.

לא מסכים עם השורה האחרונה שלך, ממש אבל, ממש.. לא אותו ה-WIN.

פורסם

תמיד יוצאת גרסא חדשה של חלונות, ותמיד מתלוננים עליה בהתחלה, ובסוף כולם עוברים אליה אבל.

דברים דומים אמרו אנשים שדבקו ב3.11 כשיצא 95, וב-95 כש98 יצאה, אותו דבר עם ME - שעל האחרונה הכל היה מוצדק. מ-2000 היו מרוצים מאוד, אבל העדיפו לדבוק בה במקום בXP - ובסוף כולם עברו לXP.

פורסם

אף אחד לא קטל את XP שהיא יצאה, היא הייתה (ועדיין) מערכת הפעלה מעולה מכל הבחינות.

פורסם

אף אחד לא קטל את XP שהיא יצאה, היא הייתה (ועדיין) מערכת הפעלה מעולה מכל הבחינות.

לא אמרתי שקטלו אותה, אמרתי על הקודמות. מי שהשתמשו ב2000 העדיפו להשאר איתה, כי ההבדל לא היה גדול והעומס על הזכרון היה הרבה יותר נמוך, ומשחקים כן רצו עליה כמו שצריך. כמובן שהביצועים הכי טובים למשחקים היו עם 98SE.

ה-XP זה פשוט 2000 עם ממש יותר יפה ועוד כמה עדכונים מובנים.

פורסם

אני בזמנו השתמשתי ב 2000, איך שיצא XP יש שדרגתי, אין מה להשוות (אני זוכר כמה משחקים לא עבדו על 2000 או שעבדו ממש על הפנים).

פורסם

ועדיין משחקים עבדו טוב יותר על 98 :)

פורסם

כשהיה 2000/ME אני בכל זאת עבדתי על 98.

עד שלא יצא SP1 לXP לא עברתי לXP 8)

פורסם

אני זוכר שרק יצא XP אז חלק מתוכנות או משחקים לא עבדו עליו בכלל, זה לא מה שקורה כרגע עם VISTA?

פורסם

אני זוכר שרק יצא XP אז חלק מתוכנות או משחקים לא עבדו עליו בכלל, זה לא מה שקורה כרגע עם VISTA?

כן בערך כמו שהיה עם XP בהתחלה, למרות שהעידכונים האחרונים לדרייברים של הכרטיס מסך השתפרו.

אל תשכחו שיש ויסטה ב-64 ביט, לחלונות XP בהתחלה היתה גרסת 32 ביט בלבד, זה מצריך את המפתחים גם להתאים לויסטה X64.

פורסם

אני חושב שעד עכשיו הם מודים בחדרי חדרים שה2000 הייתה טעות

פורסם

לפי דעתי VISTA יהיה כמו 2000 ואז יגיעה וינה כמו שהגיעיה XP....

כי באמת 2000 אחת המערכות הפעלה הכי מטומתמות!

פורסם

WIN2K לא מכוונת לשוק הביתי

בדיוק כמו ש WINDOWS SERVER 2003 לא מיועדת לשוק הביתי

פורסם

אתם טועים, על ME מיקרוסופט מצטער. זה היה מערכת עם בסיס 9X רק עם הרבה גרפיקה שדומה לחלונות 2000.

חלונות 2000 הייתה מערכת הפעלה יציבה מאוד, הבעיה שהייתה צריכה יותר זכרון מאשר ה98SE כדי לעבוד נורמאלי.

רב המשחקים כן עבדו עליה, בעיקר עם הSPים האחרונים יותר, וכן הייתה לה תמיכה בPNP בעיקר לעומת NT4.

חלונות 2000 בשום אופן לא הייתה טעות: זאת הייתה מערכת הפעלה יציבה מאוד עם ממשק לא עמוס כמו זה של XP.

אני השתמשתי ב2000 כמעט לכל שימוש, כלל משחקים כשפעם עוד שיחקתי, עד בערך 2005 או אפילו 2006 כאשר אבדה לי ההתקנה, ונאלצתי להתקין XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים