עבור לתוכן

JBL Creature II 2.1 SUBWOFFER-אחריות.

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי ב2005 סאב של JBL כמפורט בכותרת בחנות "באג".

קיבלתי קבלה,אך בשום מקום לא מצויין משך האחריות.היום,שנה וחצי לאחר הרכישה,נשרף הסאב האדיר הזה.

התקשרתי ואמרו שהאחריות היא לשנה בלבד.אני בטוח כמעט ב100% שקניתי המוכר אמר לי שנתיים אחריות.

מה עושה?

בנתיים אני במגעים עם ההנהלה שלהם.

אני פונה פה לאנשים שיש את הדגם הספציפי הזה/מכשירי אודיו אחרים של JBL הנהדרים במטרה לקבל קצת אינפורמציה על משך האחריות שלהם והאם היה להם צורך להשתמש בה?מדוע?ואיך טיפלו בהם.וכמובן משך האחריות שלהם והאם רשום להם איפהשהו את תוקף האחריות.

פורסם

הרבה פעמים בתוך הקופסא מצורף כתב האחריות

ובו רשום תוקפה [בהתאם לתאריך הרכישה המופיע על הקבלה]

פורסם
  • מחבר

יש לי קבלה,אין עליה שום תאריך של אחריות.

ולא בשום מקום אחר על הקופסא.

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

א. למה אתה מקפיץ אחרי חצי יום?

ב. נכון להיות האחריות שמגיעה עם המוצר היא לשנה אחת, רוב הסיכויים שככה היה גם לפני שנה.

פורסם

^^

צודק, ככה גם כתוב באתר שלהם

http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1142&main=1

אלא אם כן הם לא שינו את זה.

איזה צבע הJBL שלך? כי היה פעם איזה עניין שהיה צבע חדש שהביאו לארץ והוא היה יקר יותר אז יכול להיות שעל הצבע הקודם (שניראה לי שחור) הייתה אחריות לשנתיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי את הרמקולים היום (איכות מדהימה, אבל זה לנושא אחר), ועל פי מה שכתוב לי על הקבלה האחריות היא לשנה אחת.

יש לי את השחורים, ואני לא חושב שזה צבע מיוחד (אם כבר אז האדום או האפור).

ד"א לגבי הרמקולים, השליטה על הווליום בעזרת נגיעה (חשמל סטטי כנראה) זה לא בדיוק הדבר בשבילי, והייתי מעדיף את הגלגל המסורתי שיש ברוב הרמקולים, אבל האיכות של הרמקולים הופכת את זה לנסבל.

פורסם

יש לי את השחורים, ואני לא חושב שזה צבע מיוחד (אם כבר אז האדום או האפור).

דווקא מה שיש לך נחשב כן מיוחד.

על פי מה שראיתי האפורים הם הזולים יותר, אח"כ השחורים ואז מגיעים האדומים שבשביל לקבל את אותם רמקולים פשוט בצבע אחר צריך לשלם משהו כמו עוד 200-300 שקל :nixweiss:

פורסם

דווקא מה שיש לך נחשב כן מיוחד.

על פי מה שראיתי האפורים הם הזולים יותר, אח"כ השחורים ואז מגיעים האדומים שבשביל לקבל את אותם רמקולים פשוט בצבע אחר צריך לשלם משהו כמו עוד 200-300 שקל :nixweiss:

לא יודע, קניתי את הסט בבאג הרצליה והשחורים הם היחידים שהיו להם במלאי (שזה טוב, כי עליהם תכננתי).

ואני חוזר בי ממקודם, האיכות לא מדהימה, האיכות טובה.

וכבר הזכרתי את העניין עם הווליום (למרות שכבר התחלתי להתרגל, but still).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים