פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים שלום רציתי לדעת כמה יקחו לחבר שלי במכס על קנייה ביפן של פלסטיישן 3 שמכירו בישראל 5000 שקל.תודה
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר זה הרבה......בטוח? פשוט אני צריך להתקשר ליפן והלגיד לו אם זה כדאי באמת לו לקנות
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים שלום רציתי לדעת כמה יקחו לחבר שלי במכס על קנייה ביפן של פלסטיישן 3 שמכירו בישראל 5000 שקל.תודה הוא גם יצטרך לקנות מתאם חשמל וגם משחקים ביפנית וגם לדעת יפנית
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים רגע הוא גר בישראל אבל נוסע לשם ובדרך גם רוצה לקנות את המכשיר?אם הוא גר בארץ שיקח בחשבון שרק משחקים מיפן יפעלו
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים רגע הוא גר בישראל אבל נוסע לשם ובדרך גם רוצה לקנות את המכשיר?אם הוא גר בארץ שיקח בחשבון שרק משחקים מיפן יפעלומאיפה הבאת את זה הסוני הוא פתוח לכול העולם במשחקים תקנה יפני תוכל לשחק בכול שיטות השידור.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אה טוב לא ידעתילמרות שזה מוזר, למה שהם יעשו שאפשר להכניס לו משחקים מכל העולם ובמתחרות אי אפשר
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מאיפה הבאת את זה הסוני הוא פתוח לכול העולם במשחקים תקנה יפני תוכל לשחק בכול שיטות השידור.חוץ מזה שאין איזור לכל מדינה.יש 5 אוו 6 איזורים, הדומיננטיים שבהם:איזור 0- מתאים לכל העולםאיזור 1- יפן, אירופה, ובין השאר גם ישראל. משחקים מיפן יעבדו פה.2 או 3 זה ארה"ב, חפשו בויקיפדיה, אין לי כוח.מה שחשוב- משחקים מיפן יעבדו פה יופי, גם על קונסולות שנרכשו בארץ.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מה פתאום?? רק בPS2 לא הייתה אפשרות לשחק במשחקים מאיזור אחר...בPS3 אין איזורי משחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.