עבור לתוכן

מחפש מדפסת הזרקת דיו לשימוש ביתי

Featured Replies

פורסם

שלום לעוזרים

לאחר שקראתי את ההמלצות השונות הבנתי כי מדפסות של קנון או HP הם הסבירות ביותר

אני לא מדפיס הרבה, ורק חומרי לימוד, אך מחפש מדפסת שתהיה אמינה וחסכונית

חשבתי על ה HP 5943 או סוג מסויים של קנון

טווח המחירים הוא עד 500 שקל

תודה מראש

פורסם

האם גם מדפסות לייזר באות בחשבון?אם זה רק חומרי לימוד אני מעריך שהם לא בצבעי הקשת ולכן משתלם הרבה יותר לטווח הארוך גם אם מדפיסים מעט יחסית.אם כן ממליץ על HP1020

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם מדפסות ליזר, אבל ממה שקראתי הבנתי כי לאנשים שמדפיסים מעט יותר משתלם לקנות מדפסות דיו לא יקרות, האם אני טועה?

ובמידה וארצה לשקול גם דיו, אלו מדפסות מומלצות בעינכם?למרות ש 90% מהשימוש שלי הוא שחור לבן, אני לא רוצה להגביל עצמי מצבע !

פורסם

אם אתה רוצה צבע אז ה 5943 תהיה מצוינת לך,יש לה ראשים גדולים והשחור שם מספיק ל 800 דף.

פורסם

כל HP שתתמוך בראשי 56/7 ותהיה הכי זולה שיש.

תחפש במקומות כמו מגה כי הן די ישנות.

וזה הכי מומלץ לסטודנט.

פורסם

סיכוי נמוך שתמצא מדפסות לבד עם הראשים האלה,

הם לא ראשים מיוחדים 125 ש"ח לשחור ל 400 דפים,סביר.

פורסם

יותר חסכוני בהמון מה- 21 המאעפנים האלה.

וכן יש בודדים מאוד בד"כ Photo Smart ורק במקומות כמו מגה וכאלה.

והספק הראש הרבה הרבה הרבה מעבר למוצהר ע"י HP (ראש מקורי) מנסיון !

פורסם

21 זה למי שמדפיס מעט,ונמצא במדפסות שעולות 200 שקל.

פורסם

21 זה למי שמדפיס מעט,ונמצא במדפסות שעולות 200 שקל.

בגלל זה זה מאעפן לסטודנטים=מדפיסים המון.
פורסם
  • מחבר

ישנם דגמים מסויימים שתוכלו לכוון אותי, שוב מדגיש רוב השימוש שלי הוא לטקסט ולא הדפסת תמונות

פורסם

אם זה רק לטקסט אני ממליץ לך בכל זאת ללכת על לייזר. קח Xerox 3117 החל מ-390 ש"ח (חפש בזאפ).

לי יש דגם קודם, Xerox 3116, שעושה עבודה מצויינת בש"ל. הטונר אמנם עולה הרבה אבל מחזיק להמון זמן.

אם אתה מתעקש על צבעוני ומוכן לשלם בזמן הדפסה קח Brother 115C. זו מדפסת משולבת: הדפסה, סורק ומכונת צילום. למרות מחירה הנמוך (החל מ-470 ש"ח) היא עם 4 מכלים נפרדים גדולים וניתן להשיג לה מכלים תחליפיים בזול. יש גם את המחליפה שלה, 130C, עם אותן תכונות ובמחיר מעט גבוה יותר . אני לא מכיר אותה.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע, אשמח לדיעות נוספות

פורסם

אם כבר מדברים על 115C אז אתמול קניתי אותה באופיס דיפו ב400 שקלים.אבל אמרת מדפסת ולא מכשיר משולב.

פורסם
  • מחבר

ה 115C נראית בסדר גמור ואולי אלך עליה, אפשר למצוא אותה באופיס דיפו ב 400 שקל ? היא קומפקטית או גדולה?

פורסם

מי שחוסך במחיר המדפסת נדפק בדיו.

תחשבו ... למה המדפסות הללו ממש זולות ? כי הם מרויחות מהדיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים