עבור לתוכן

קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עו

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד.

איך פותרים את הבעיה?

לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי.

כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל.

ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה.

זה המסך:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

פורסם

בעבר חיבור ה DVI עבד עם מסכים אחרים ? כי לי זה דווקא נשמע כמו בעיית כרטיס מסך מאשר בעיית מסך.

פורסם
  • מחבר

תודה

אף פעם לא השתמשתי בחיבור DVI הדיגיטלי. יכול להיות שזה בגלל אבק? אבל עדיין זה מגיע לשלב מסך טעינת XP.

פורסם

אז, זה לא נראה לי בעיה שקשורה למסך כלכך.. אולי עדיף לשאול בפורום של תצוגה וגרפיקה ? דבר ראשון יכול להיות שהכבל של ה VGA מספיק טוב. דבר שני, מה קורה אם אתה מחליף אחרי שחלונות עלו?

פורסם
  • מחבר

אם לא יעזרו לי כאן אשאל שם.

לא הבנתי לגבי הכבל. ?

לא הדקתי לאחר שחלונות עלו. אני לא ידעתי שניתן להחליף בזמן פעולת מחשב. אני מתעצל לנסות ומשער שזה לא יעבוד.

פורסם

הממ.. אתה יכול לתת סקירה לגבי טיב המסך, איך הוא, מה ההתרשמות וכו' ?

פורסם

הממ.. אתה יכול לתת סקירה לגבי טיב המסך, איך הוא, מה ההתרשמות וכו' ?

מצטרף גם אני רוצה לקנות. ההבדל בין הDVI לא רציני כ"כ שישפיע על ביקורת.

בקשר לשאלתך - תיכנס למאפיינים של הכרטיס מסך ותראה אם במקרה אחד המסכים שם מבוטל. תעשה אותו דבר במנהל ההתקנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים