עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול + מערכת 5.1 למחשב (בעיקר משחקים) עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני דווקא קונה עוד חודשיים את ה 7.1. כמובן גם XFI

פורסם

בהחלט אני לא טוען שהיא מערכת לא גרועה וכאחד שיש לו בבית מגבר האדסון משנות ה80 שמתעלה על עצמו כל פעם מחדש אני מעריף דברים ישנים...

אני מדבר יותר על הקטע שבמערכת הזו ישנם מפענחים של DTS דולבי וכו בנויים בתוך המפענח שלה ואני מאמין

כשבמערכת בלי מפענח כשהכרטיס קול הוא המפענח אז הוא יבצע עבודה הרבה יותר טובה מאשר המפענחים בסט במיוחד כשהוא קונה כרטיס קול בכמה וכמה רמות ממה שהיו בימים שהסט הנל יצא לשוק...

מישהו מוכן להסביר אם יש אמת בדבר..?

פורסם

דבר ראשון, ממתי ה-Z5500 ישנים יותר? למיטב זיכרוני ה-750 נמצאים בשוק כבר הרבה מאוד זמן. אבל אם נעזור לרגע את העניין הזה, בטכנולוגית הגברה אנאלוגית ורמקולים לא השתנה כמעט כלום כבר הרבה מאוד שנים. אז תהיו בטוחים שבשנה/שנתיים שעברו בין השיווק של הסטים האילו שהם רחוקים מאוד מהשיא של הרמקולים אין שום הבדלים טכנולוגיים מהפכניים. בנוגע למפענחי DTS ו-DD, גם הם קיימים כבר מספיק שנים ולא השתנה בהם כלום. מאז יצאו פורמטים חדשים, אך הפורמטים האילו לא השתנו בכלל.

וכמו שהוסבר פה, אם יש כרטיס קול נורמאלי, פיענוח שלו יהיה עדיף על פני מה שיש בסט רמקולים. מה שיש בסט רמקולים עושה רק פיענוח, ולא שום דבר אחר. מה גם שעם כרטיסי קריאטיב (שמה לעשות זה מה יש למשחקים כרגע) אין אפשרות לנצל את החיבור הדיגיטלי במשחקים פשוט כי הם לא תומכים ב-DD LIVE (שהוא גם ככה דחוס, אבל לא משנה) אז חיבור דיגיטלי יגביל מאוד את הביצועים והאפקטים במשחקים. אבל, גם אם היה אפשר לחבר בחיבור דיגיטלי, אנאלוגי עדיף כיוון שבכרטיס יש שליטה רבה יותר על הפריסה ואפשרויות אחרות שברמקולים פשוט אין.

קיצור, השיקול של ה-7.1 לעומת ה-5.1 צריך להיות בהתאם לחדר. אני לא שמעתי את המערכות האילו למשך יותר מ-5 דקות אז בנוגע לאיכות אני בכלל לא אדבר, אך תהיו בטוחים ששתיהן טובות מספיק, ובמחיר שלהן קשה למצוא דברים טובים יותר עם סראונד. ובנוגע לאיכות של המפענחי DTS, ו-DD, תתעלמו בכלל מהנושא, לא תמצאו הבדלים בחיים, ובחיבור לכרטיס קול טוב הם בכלל לא בשימוש.

Anatoli.

פורסם

אחלה הסבר.

נגיד אני משתמש ב XFI וב 750, כפי שאמרת המפענח של הכרטיס קול עדיף, אז מה שאני שואל זה האם אוטומטי המחשב יעשה שימוש בXFI והמפענח של ה750 בכלל לא יעבוד או?... לא הבנתי כל כך את הקטע הזה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אומנם קצת מאוחר אבל הזמנתי את הextreme music + logitech z5500 בשל ההמלצות של כולם.

תודה רבה על כל העזרה !

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים