עבור לתוכן

בעיית תקשורת, מחשב באחריות KSP ואמנת שירות

Featured Replies

פורסם

:pissed:

שלום לכולם.

ברשותי שני מחשבים זהים שנרכשו ב KSP לפני מספר חודשים.

באחד המחשבים הופיעה בעיית תקשורת. הרשת מחוברת למחשב ומראה שליחת וקבלת נתונים, אבל אין תקשורת אינטרנט (פינגים לאתרים, שליחת מייל, גלישה. כל זאת לא באופן קבוע). המחשב הזהה השני שמחובר לרשת לא מראה כל בעיה. מאחר ומותקנת על המחשב הסורר גם מערכת לינוקס (בנוסף ל XP) בדקתי גם אותה, וגם שם אין תקשורת (בעבר היתה) - מה ששולל את אופציית "בעיית תוכנה".

הבאתי את המחשב ל KSP, הבדיקה היתה ניתוק הכונן הקשיח (SATA), חיבור כונן אחר (חיבור IDE) והצגה ש"הנה, יש לך אינטרנט". שאלתי: ככה אתם בודקים? "אסור לנו לחבר את המחשב עם הכונן שלך לרשת" נאמר לי. "הבעיה אצליך בהגדרות/תוכנה". הסברתי להם שלפעמים זה עובד ולפעמים לא.

לאחר שחזרתי לביתי והתקלה נישנתה (מיידית), הבאתי שוב את המחשב ל KSP ואמרתי להם תבדקו יותר לעומק. הבדיקה היתה שוב, החלפת הכונן וביצוע 40 ריסטרטים ובדיקת חיבור לאינטרנט (לא נכחתי, דווח לי). כאשר נאמר לי שוב שהמחשב תקין, ביקשתי מסמך מסודר מהם שאומר את מה שהם טוענים. נעניתי על ידי נציג החנות ששירות לקוחות לא מאשר לו להוציא לי מסמך כזה.

חשבתי פשוט לפתוח את שני המחשבים, להחליף בין הכוננים (או להעביר אימג') ולראות אז האם המחשב עובד או לא (למרות שהמצב עם הלינוקס כבר נותן לי אנדיקציה). אפשרות שניה, להביא את המחשב לחנות אחרת לחוות דעת. אם אפתח את המחשב אאבד את האחריות (מדבקת נייר של KSP על המארז).

הסירוב לגבות את הטענה שלהם במסמך מרתיחה אותי.

מה דעתכם?

מה הייתם עושים?

האם צורת הבדיקה שלהם נראית לכם מקצועית?

תודה.

פורסם

שלום לך

מכיוון שיש לך את המדבקה המעצבנת יש לך 2 אפשרויות

אחת היא להתקין מחדש את 2 המערכות הפעלה.(חלונות קודם) ולהתקין את כל החומרה מחדש.אני לא חושב שאיך שהם בדקו זו צורה אמינה.

אם הלוח אינו תקין הוא לא היה מתחבר כלל.אם אצלהם הוא מתחבר אז יכול להיות שמשהו השתבש אצלך.

עצתי לך לפני שאתה משתגע היא להתקין חלונות לבד נקי ולבדוק אם הכרטיס רשת עובד.

בקשר לפתיחת המארז ואיבוד האחריות...יש את חרטא הזה בכל רשת ואין טעם להכנס לעימותים מיותרים.

אפשרות שניה היא מן הסתם לפתוח את המארז לשים הרדיסק כלשהו ולהתקין חלונות ולא למחוק את המערכת הקייםת.וכמובן לאבד אחריות....

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים