פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב עם לוח אם של ASUS כרטיס קול: Game Theater XP ו9700 RADEON.האם יש אפשרות לחסוך כסף ולקנות את הלוח אם ללא הכרטיס קול שעליו? ???
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים יש לוחות שיוצאים ב2 גרסאות {בדר"כ} שאחד מהם אם כל מיני פיצ'רים וכו... והוא יקר יותר ויש גרסה בלי פיצ'רים וזולה יותר, בקשר לASUS לא נראה לי. אבל בטוח שאי אפשר להזמין דגם מדוייק שבמקור הוא עם כרטיסי OB ולקנות אותו בלי כרטיס OB {כי הכרטיס קול למי שלא יודע הוא מחובר פיזית ללוח , לא כמו כרטיסי PCI} יאיר
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים כרטיסי מסך הם לא פריט סטנדרטי שמשולב בלוח האם, אבל כרטיסי הקול המובנים כל כך זולים שלא מייצרים בכלל לוחות בלעדיהם.בלי כרטיס מסך - כןבלי כרטיס קול - לא
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים אמירם, אם כל הכבוד אליך, ויש לי הרבה,אני התכוונתי שאם יש דגם שיש עליו כרטיס מסך אז אין אותו דגם בדיוק שבלי, זאת אומרת לא יוציאו לו במיוחד את הכרטיס, ;D ;D, לזה התכוונתי.יאיר
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים לא התכוונתי ממש שיוציאו את הכרטיס מהלוח אלא שלרוב הצ'יפסטים עם כרטיסי המסך המובנים יש "אח" תאום בלי הכרטיס המובנה:i845G vs i845Ei845GE vs i845PESiS645 vs SiS 650SiS 645DX vs SiS 651VIA PLE133 vs VIA KT133וכו'ברוב המקרים יש לוחות זהים פרט לכרטיס המסך המובנה, זאת משום שהצ'יפסטים זהים פרט לאותו כרטיס מובנה.
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים יש לוחות שיוצאים ב2 גרסאות {בדר"כ} שאחד מהם אם כל מיני פיצ'רים וכו... והוא יקר יותרויש גרסה בלי פיצ'רים וזולה יותר,^^^^^^זה מה שאני רשמתי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.