פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים לא היית בלאן בכלל.לא הייתי בלאןותראה מה עשיתם שםתראה איך החזרתם את אורן אח"כחוצמזה הבחורים הגדולים שתו דברים יותר טובים
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים ליאור - יש תמונה דומה ש-Chevy עשה פעם בפוטושופ.. אם תצליח למצוא אותה. בהצלחה. עריכה: מצאתי http://img109.imageshack.us/img109/9207/untitqo3.jpg
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים בואו אני אגיד לכם למה:בדר"כ בנים שמתעניינים ממש במחשבים, גולשים כל היום ברשת במקום להכיר בנות.מה שקורה זה שכשהם על המחשב הם כ"כ חרמנים שכל בת שהם רואים מוצפת בהודעות בעלות תוכן מיני...ראיתי את זה גם כאן הרבה בפורום. חברה, נסו לצאת קצת לרחוב, יש שם בנות אמיתיות.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים ליאור - יש תמונה דומה ש-Chevy עשה פעם בפוטושופ.. אם תצליח למצוא אותה. בהצלחה. מהת'רד של מאיה : ;D ראיתי את זה גם כאן הרבה בפורום. חברה, נסו לצאת קצת לרחוב, יש שם בנות אמיתיות. שקרן
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים סתם ילדודס בלאן.הילדים הגדולים טחנו בשר.אני הייתי בשניהם, אני כנראה בגיל המעבר ;D
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים זה היה מחנה קשוח, אבל שרדתי, ועובדה, בסוף באתי למנגל אצל *פיפ* וכיסחתי את אביעד ב-VIRTUA FIGHTER
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים צודק, חזרה לנושא, חבל שחוץ מאחות של *פיפ* לא היו לנו במנגל הסודי בנות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.