פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים כולם להצטרף!איפה הבנות?מה אתן עושות?למה לא באות אלי, למה לא שרות לי?איפה הבנים?אתם לא בענייניםעוד לא ראיתם כלום וזה יקח לכם שנים ;D
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים הפרסומת של בירה קלה של דץ....אייייפפפה איייייפפפפה איפה אייייפפפפה ה עוגה ......הבנות(כוסיות של ה LIFE ): אייננהה איינננה איינננה העוגה ..מה הקשר .....בירה נשר .....
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים לפי הסטטיסטיקה באתר יש יחס של 28.5:1 (ברור לטובת מי).ואם נכון לעכשיו יש 30,124 משתמשים רשומים, 1056 מהם הן בנות (או לפחות הגדירו את עצמם כך).איפה יש פה פאקינג 1000 ??!?!?רוב הבנות נרשמות רק כדי לקבל מפרט או כדי לשאול איזו שאלה זוטרה, הם לא נרשמות כדי להשאר.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר כמו שכתבתי מוקדם יותר... ואני לא חושב שהעניין הזה שמור רק לבנות אלא גם לרוב הבנים..רישום פיקטיבי הוא דבר די נפוץ וטבעי מפניי שבלי זה אתה לא יכול לרשום הודעות...אבל בשביל זה יש את הסטטיסטיקות (שאני מניח שלא יתנו לכולם פה לראות אלא רק למנהלים ולצוות), והם של כמה אנשים יש פה מעל דרגת "ZONE NEWBIE"...שמהווה פחות או יותר אאינדיקציה נאמנה לגבי משתמשים שלא נרשמו רק בשביל עזרה עם מפרט או קנייה אחד ואז עזבו..
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים לא מבין מה הקטע של לחפש בנות פה.מי שרוצה בנות שילך לקניון או שיכנס לפורום בנות.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר אין פה חיפוש בנות למטרות אישיות\חברתיות, מטרת הת'רד היא התבוננות בעובדה שפורום כגון הפורום הזה מהווה מבט כללי על יחס הבנים-בנות המוחץ (לטובת הבנים) בקהילה באינטרנט בפרט וגם ברובד ה"א-וירטואלי" (כלומר, מעבר לאתר זה - במציאות) של התעניינות במחשבים בכלל...
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אין פה חיפוש בנות למטרות אישיות\חברתיות למה לא? אתה יכול לכתוב לבת בפורום "אז מה.. בא לך לתת לי את המפרט שלך?"
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים למה לא? אתה יכול לכתוב לבת בפורום "אז מה.. בא לך לתת לי את המפרט שלך?" חח חזק! עזבו אתכם בנות. יש לכם את המחשבים שלכם
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים בנות בנות בנות יאללה חלאסמספיק יש אחת שמבלבלת לי את המוח כל פעם שאני יושב ליד המחשב, אז אני צריך עוד ?(נשמה אני חולה עליך אל תתיחסי למה שאני כותב פה זה רק הפורום את יודעת).נ.ב את מכינה אוכל מעולה. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.