פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מישהו מכיר משתמשת שרשומה ופעילה בפורום?למעשה, מישהו מכיר (טוב עזבו מכיר - יודע על) מישהי שאי-פעם נכנסה לפורום? (!)
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר אני לא מחפש פה בנות! LOLבגלל זה השאלה משעשעת אותי - בגלל שאחוז הבנות בקהילה הזאת כל-כך נמוך...לא שזה מפתיע אותי, אבל בכל זאת - אנחנו כבר לא בשנות השמונים תשעים, הייתי מצפה מהבנות להכנס לעניינים מעט יותר...
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים למעשה בנות זה בכלל לא באינטרנט תכל'ס אני לא מחפש פה בנות! LOL בגלל זה השאלה משעשעת אותי - בגלל שאחוז הבנות בקהילה הזאת כל-כך נמוך...לא שזה מפתיע אותי, אבל בכל זאת - אנחנו כבר לא בשנות השמונים תשעים, הייתי מצפה מהבנות להכנס לעניינים מעט יותר... הבנות בעניינים. פשוט לא פה. הן ברמה אחת מעלינו- הן יצאו לרחוב, במקום להיות באינטרנט ולחשוב שהן בעניינים.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר אני לא יודע מה איתך אבל אני מקפיד..איך אמרת את זה? "לצאת לרחוב".ואני בטוח שעוד הרבה אנשים פה "יוצאים לרחוב" וחיים תחיים שלהם במקביל לזה שהם מתעניינים במחשבים וכל ההתעסקות סביב...בכל זאת, בן אדם חייב את הבירה שלו פעם ב...(בין דברים אחרים כמובן...)
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים איזה בת בכלל צריכה להתעניין בויכוח מה עדיף לקנות GTX עכשיו או לחכות ל R600 כדי לקבל יותר פריים לשנה בסימס..אין להם סיבה בכלל להיכנס לפה.. משום מה גיימרים זה דפיקה גנטית לגברים בלבד
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר מעניין למה זה כל כך מובן מאיליו... אולי הכל מתחיל בילדות... (בארביות VS רוביי לייצר, נסיכת אסתר VS פאוור ריינג'ר...)
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים איזה בת בכלל צריכה להתעניין בויכוח מה עדיף לקנות GTX עכשיו או לחכות ל R600 כדי לקבל יותר פריים לשנה בסימס..אין להם סיבה בכלל להיכנס לפה.. משום מה גיימרים זה דפיקה גנטית לגברים בלבדאל תגיד לגברים בלבד, יש לי 3 ידידות גיימריות (2, ועוד אחת "בערך")ולא, הן לא נראות כמו נעל O:
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים לפי הסטטיסטיקה באתר יש יחס של 28.5:1 (ברור לטובת מי).ואם נכון לעכשיו יש 30,124 משתמשים רשומים, 1056 מהם הן בנות (או לפחות הגדירו את עצמם כך).איפה יש פה פאקינג 1000 ??!?!?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר יש סטטיסטיקה לאתר?... ^^..בכל אופן, אין מצב לפי דעתי שיש פה 1000 בנות...וגם לא נראה לי 30,000 משתמשים...לפחות לא פעילים...בטח רובם נכנסו פעם או פעמיים לפניי קניה של משהו כדי להתייעץ ואז המשיכו הלאה ולא נכנסים בתדירות גבוהה...אם בכלל...
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מממ... אני בחורה... לפחות ככה נראה לי.פאוור ריינג'ר?! על הפנים... אני אישית אהבתי את האוסף מכוניות שלי... ופאזלים... ומייטי מקס... ועכבישי המים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.