עבור לתוכן

טוב, לומר את האמת, קצת נמאס

Featured Replies

פורסם

אני עדיין לא יודע מה להחליט

חשבתי שבחרתי מסך טוב לקנות (ASUS - MW221U) אבל חצי מהאנשים פה אומרים "לא" והחצי השני אומרים "כן"

אני עדיין מעוניין במסך גדול, עדיפות למסך 20 אינטש ומעלה

ברור לי שמומלץ בחום המסך המדובר פה בפורום של DELL 2007WFP

בכל אופן כל העסק גורם לי לרצות מסך 22 אינטש CRT במקום LCD !!! ???

אני עדיין אובד עצות

כמעט ואין בארץ חנויות עם תצוגה טובה של מסכים גדולים מעל 19 אינטש שזה ממש עצוב!!!

אני מחפש מסך טוב למשחקים לגרפיקה ולסרטים (אז רצוי שיהיה WS)

כבר אמרתי שיהיה גדול מ 20 אינטש

תומך HDCP מומלץ בחום כי גם הכרטיס מסך החדש שלי תומך HDCP

אין לי בעיה של זוויות צפייה, ז"א שלא מזיז לי אם אני אסתכל מהצד ואראה צבעים מוזרים כי אני לא מתכוון לעשות את זה בכל אופן

אני אוהב צבע ברור ונקי, לפחות 5 או מקסימום 8 MS לזמן תגובה ממוצע, חדות ועומק חשובים כמובן בשביל משחקים כמובן ללא GHOSTING מוגזם

אני לא מעוניין להוציא מהכיס יותר מ3000 שקל על מסך כזה

אני מבקש כרגע גם מהמגיבים שירשמו תגובה כנה וגם זה במידה וראו את המסך בעיניים או שברגע זה יושבים מולו ונהנים מכל רגע

סתם לידיעה כללית... ראיתי את המסך 22 של סמסונג 225BW והוא נראה לי מצויין אפילו שהיה מחובר ב VGA והציג תמונה יחסית מכוערת

אז ככה, אם ראיתם\קניתם מסך טוב לפי הקריטריונים שהצגתי בהודעה, תמליצו בבקשה בחום ;)

מחכה לתגובות מעניינות!

פורסם

גם אני חשבתי כמוך אבל אז קיבלתי שני נתונים מעניינים:

1. בפנדה אמרו לי שהחלפה של האסוס הזה היא לפי מדיניות של משהו כמו בין 5-7 פיקסלים ולי אישית זה די מבאס.

2. DELL היא חברה יותר רצינית וראיתי מסכים אחרים שלא והתרשמתי מאוד לטובה

מה שגורם לי כרגע להתלבט אולי לקחת את ה DELL וזה על בסיס שהחברה מוכרת יותר ואני גם מקווה (עוד צריך לבדוק) שהמדיניות החלפה היא יותר טובה מ 7 פיקסלים

פורסם
  • מחבר

רק זה מה שמציק לך?

:)

אני שוקל רציני להשאר עם CRT בגלל האיכות של ה LCD

פורסם

יאללה, אפשר לחשוב כבר שהמצב יותר טוב בכל תחום אחר בו אתה מעוניין לקנות משהו מעל לנורמה... אין מה לעשות, בארץ אין מלאי, אין מצאי, אין הדגמה, אין מחירים נורמלים, אין כלום... (למרות שהמחירים מתקדמים מתקרבים עם הזמן).

פורסם

fairyscorp

Nec 20WGX2 - best budget AS-IPS ~ 3150 shk

Viewsonic VX2025WM - best budget MVA ~ 2750 shk

פורסם

הדל עדיף על הנק כמעט מכל בחינה חוץ מזמן התגובה וגם זה מאוד סוביקטיבי.

את ה VX2025 לא מומלץ לקנות מכיוון שהוא לא מיוצר יותר.

פורסם
  • מחבר

אז הולכים על DELL?

איזה כדאי ולמה?

פורסם

אבל הבעיה עם הדל זה שאי אפשר למצוא, אני מחפש כבר שלושה שבועות ולאף אחד אין אותו במלאי ואף אחד לא יודע מתי הוא יגיע

אני מדבר כמובן על ה 2007WFP

פורסם

בקשר לזמן תגובה של ה- Dell :

Black/White-16MS/Grey/Grey -6MS

רואים השפעה כלשהי לזמן התגובה הגבוה במשחקים?

פורסם

אני עובד עם מסך 22' רחב של VIEWSONIC כבר יותר מחודש - VX2235. הפאנל שלו ושל כל מסכי ה-22' היום כמעט זהים (TN) ולכן יש להם אותם יתרונות וחסרונות.

אם אין לך בעיה של זויות צפיה והשימוש הכמעט יחידי שלך זה סרטים ומשחקים - אני ממליץ עליו בחום. רק קח בחשבון שב"זויות צפיה" אני מתכוון שבזמן ישיבה מול המסך, גם אם תזוז 20 ס"מ ימינה או שמאלה או 10 ס"מ למעלה/למטה תראה שינויים משמעותיים בגוונים במסך.

לשימוש במסמכים, עריכת וידאו/תמונות אני ממליץ להימנע מהמסכים האלה בכל מחיר - הפונטים מפוקסלים גם עם ClearType, שינוי הגוונים יכול לשגע פילים ופונטים קטנים כמעט לא קריאים.

פורסם
  • מחבר

יש איזושהי בעיה.... נדמה לי

הורידו את כל מסכי ה 22 אינטש מZAP

מוזר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים