עבור לתוכן

קניתי EIZO S1931 SH ההתרשמות

Featured Replies

פורסם

לאחר התלבטויות קשות בנוגע לרכישת מסך למחשב "19 ובעזרת העצות וההמלצות שלכם רכשתי לבסוף מסך EIZO S1931 SH

כבר קיבלתי אותו

מסך חבל על הזמן, איכות צבעים מדהימה, צבעים הכי טבעים שיכול להיות, עיצוב קלאסי, בקיצור מסך ברמה גבוהה ביותר

וזה אחרי שראיתי את ה-viewsonic 930

אין מה להשוואת עם EIZO

ממליץ בחום

פורסם

תתחדש אחי :)

תמונות משהו אחי?

פורסם

תתחדש בחירה מצויינת.

תמונות יש?

פורסם

אם הייתי קונה היום מסך 19 זה בלי ספק היה ה EIZO.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

חבל. אם היית מוסיף רק עוד 4500 ש"ח יכולת לקנות מסך הרבה יותר טוב.

סתתתתתתתתתם. תתחדש.

בקרוב אצלי.

פורסם

תתחדש ותהנה מהמסך האקסטרווגנטי ;).

פורסם
  • מחבר

תודה, תודה, תודה ...

תמונות עו אין אבל מקוה יהיו בקרוב

עוד משהו אני קניתי את המסך ממש במחיר חבל"ז, אין נמוך יותר בארץ

לא יכול לפרסם כאן אבל מי שבקרוב מתכוון לקנות מסך EIZO צרו איתי קשר ואני אספר

כתבו לפה: dashayan@gmail.com

פורסם

אמרתי לך שמסכים של EIZO הם ברמה אחרת... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך שמסכים של EIZO הם ברמה אחרת... :xyxthumbs:

אמרת וגם צדקת וב-ג-ד-ו-ל !!!

רק עצוב מאוד שבארץ אין כל כך מודעות למסכי Eizo אלא יותר ך LG, Samsung למיניהם, תרבות העדר כמו עם מאזדות

פורסם

הבעיה היא המחיר, לא נציע למי שמחפש מסך איכותי לעלות ל 2700 ש"ח כשיש אלטרנטיבות טובות מאוד ב 2000 ש"ח.

כמובן שכל זה יכול להשתנות במידה והמחירים יהיו יותר עממיים (והם לא יהיו בגלל שמדובר באיזו)

למרות זאת הייתי מעדיף 20" לגרפיקה ב 2700ש"ח ולא 19" מה לעשות שהתופסת באיכות לא משתווה לתוספת ברזולוציה.

בכל מקרה תתחדש על המסך המעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

Bagheera . את המסך שלי רכשתי לפני כשנתיים. בזמנו עלה 5700 ש"ח (ראה מפרט). ולא נרתעתי מלרכוש אותו כי אני עובד הרבה עם פוטושופ. כמובן שעלה לי הרבה פחות כי קניתי ישירות מהיבואן. אתה יוע על איכות משלמים ותאמין לי אני לא מתחרט לרגע על הרכישה...

פורסם

נכון על איכות משלמים אבל אתה צריך לראות איפה עומדים המסכים ב 2000 ש"ח בהשוואה למסכים ב 1200 ש"ח

וכנ"ל איפה עומד האיזו בהשוואה למסכים ב 2000 ש"ח. אם אתה גפיקאי עדיף שתשקיע במכייל שיאפשר לך להוציא את המקסימום מכל מסך שתקנה.

כך תוכל לקנות מסך 20" ב 2500 ש"ח ולהוציא ממנו יותר מאשר מהאיזו ב 2700 ש"ח

כמובן שכל זה מצריך השקעה ראשונית של 1500 ש"ח~ במכייל אך קח בחשבון שמדובר בהשקעה לטווח ארוך,

עם אותו מכייל תוכל להביא גם את האיזו לרמה יותר טובה אבל כאן מטשטשים ההבדלים בין המסכים ואלא אם תשקיע במסך

עם גישה ישירה לטבלת LUT לדוגמא סדרת ColorEdge של איזו באמת לא תראה שום שינוי בין ה 1931 מכויל לבין VP930 מכויל.

פורסם

לידיעתך ה EIZO מגיע מכויל כבר מהמפעל...ואל תשכח על איכות הרכיבים שזה אומר חיים ארוכים יותר...

פורסם

הוא לא מגיע מכויל לחלוטין ובכל מקרה כל מחשב/מקרה לגופו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים