עבור לתוכן

מתלבט בין 2 מעבדים : PENTIUM D 925 או AMD 3800X2 (תקציב:700-800 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

זה סה"כ אומר שאין תמיכה ב-Dual Display בכרטיס מסך

כמו בכרטיסי מסך ישנים, אין שום בעיה להשאיר הכל מחובר ורק להעביר בדרייבר את המצב ל-TVOUT

פורסם

שבוע שעבר הרכבתי מחשב עם לוח אם כזה לאמא שלי

חיברתי את הטלווזיה דרך יציאת הRCA הצהובה ואני יכול ליראות גם במסך המחשב וגם בטלווזיה באותו הזמן

לפי הבנתי אי אפשר מסך מחשב יחד עם שני טלווזיות

פורסם
  • מחבר

זה סה"כ אומר שאין תמיכה ב-Dual Display בכרטיס מסך

כמו בכרטיסי מסך ישנים, אין שום בעיה להשאיר הכל מחובר ורק להעביר בדרייבר את המצב ל-TVOUT

סליחה על הבורות..אבל אפשר דוגמא ל-DUAL DISPLAY ? משהו בכיוון של חיבור RCA ל-TV ו-SVIDEO ל-TV אחר ? אם זה כך,אז זה לא רלוונטי לגביי כי אני לא מתכוון לחבר 2 טלוויזיות במקביל למחשב (מי כן??) .

פורסם

לא מדובר על RCA ו-S-Video

אלא על שימוש בשני מסכים (לא עקרוני איזה חיבורים) כדי לקבל דסקטופ מורחב, ז"א שיהיו מסך ליד מסך ויראו כאילו הם מסך אחד רחב מאוד

פורסם

נראה שפשוט אי אפשר להשתמש בשני החיבורים האנלוגיים (VGA ו-TV) במקביל. לא כתוב כלום לגבי החיבור הדיגיטלי.

פורסם
  • מחבר

לא מדובר על RCA ו-S-Video

אלא על שימוש בשני מסכים (לא עקרוני איזה חיבורים) כדי לקבל דסקטופ מורחב, ז"א שיהיו מסך ליד מסך ויראו כאילו הם מסך אחד רחב מאוד

עכשיו זה יותר ברור :) ואין לי צורך בתצורה כזאת כלל. תודה על העזרה .

פורסם

אני אבדוק מחר אם אפשר לחבר שני מסכים אחד לDVI ואחד לVGA ולעבוד כמסך אחד גדול

עם הטלוויזיה זה התאפשר ללא בעיה

פורסם

שבוע שעבר הרכבתי מחשב עם לוח אם כזה לאמא שלי

חיברתי את הטלווזיה דרך יציאת הRCA הצהובה ואני יכול ליראות גם במסך המחשב וגם בטלווזיה באותו הזמן

לפי הבנתי אי אפשר מסך מחשב יחד עם שני טלווזיות

מעניין... לפי החוברת שלהם כתוב במפורש שלא ניתן לעבוד במקביל עם יציאת הטלויזיה וגם עם חיבור ה VGA (שלו הם קוראים RGB). אני הבנתי מזה שאו שאתה מחבר טלויזיה או שאתה משתמש במסך שמתחבר לחיבור ה VGA, אבל לא שניהם ביחד. אם אתה אומר שלך זה עובד (בהנחה שהמסך לא מחובר דרך חיבור ה DVI אלא דרך חיבור ה VGA), אז הם כנראה טעו בחוברת, או שלא הסבירו את זה נכון (או שאני לא הבנתי נכון). בכל מקרה, זה היה מיועד לפותח הנושא, במידה והוא מעוניין לקנות לוח עם כרטיס מסך מובנה, פשוט שיבדוק טוב לפני שהוא קונה לוח.

פורסם
  • מחבר

This mb will work for dual monitors only if you have an LCD monitor on the DVI output. I have two CRTs and bought this so I could have dual monitors from the mb but it doesn't work.

זה מהפורום של ASUS. אני חושב שזה אומר הכל.. :xyxthumbs:

פורסם

אכן המסך מחובר דרך הDVI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים