פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אני לא מדבר על העניין הזה ספציפית. בזבוז משאבי האתר? הצחקת אותי. אבל ממש.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים זה הפרצוף של ביל גייטס שאנחנו קונים ממנו OS ב1700 שקל אתה טועה. הפרצוף שלו הוא עם דולרים בעניים.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים לא, אתה טועה, הדולרים הם בכיס שלו.הדולרים הם בכל מקום המניאק מרוויח 22 מליון דולר ביוםםםם!!!!!!
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים תשמע הוא עבד קשה בשביל הכסף ותחשוב שמיליונים של אנשים תלויים בו כי הוא משלם להם..
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים ממש קשההוא קנה תתוכנה הראשית מאיזה פרופסור ועכשיו אנשים ממציאים בשבילו.מה אתה חושב שהוא המציא תויסטה?!ולאיזה אנשים הוא משלם? התרומות שלו?זה מוכר במס,במקום לשלם מס הוא תורם ומקבל אהדה
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים דורון את הויסטה הוא פיתח את עצמו.התוכנה שאתה מדבר עליה שהוא קנה זה הDOS, הוא קנה אתה ממתכנת כלשהו בסכום זעיר (יחסית) של חמישה ספרות והמשיך לפתח אותה ואז הוציא את ה MS-DOS.אט אט הוציא את win3.11 אם אני לא טועה ועם הזמן זה התפתח.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים דורון את הויסטה הוא פיתח את עצמו.התוכנה שאתה מדבר עליה שהוא קנה זה הDOS, הוא קנה אתה ממתכנת כלשהו בסכום זעיר (יחסית) של חמישה ספרות והמשיך לפתח אותה ואז הוציא את ה MS-DOS.אט אט הוציא את win3.11 אם אני לא טועה ועם הזמן זה התפתח.תעשה לי טובה פיתח בעצמוהוא ישב מול המחשב ועשה אותה לבד?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים רק DOS נקנתה ממקור חיצוני כל השאר (ווינדוס,MSDOS) פותחו ע"י מייקרוסופט (וגם ע"י ביל גייטס עצמו... עד שהיה לו מספיק כסף והוא הפסיק לפתח.. אבל הוא אחראי על הפיתוח וכל זה...)
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים תעשה לי טובה פיתח בעצמוהוא ישב מול המחשב ועשה אותה לבד?מן הסתם לא לבד, רק בתחילתה של מייקרוסופט הוא עשה דברים, כמו כן פיתוחה של MSDOS הוא עשה לבד יחד עם השותף שלו.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אני לא חושב שיש לו חלק בתכנות הויסטה בשביל מה לו? יש לו מספיק עובדים וטכנאים... אולי הוא בחר תשם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.