פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים רציתי לבנות תיבה שיהיו ממוקמים בה סוללות שיצא ממנה 2 מולקסים נקבה כדאי שאני יוכל להפעיל באופן נייד את התאורה שיש לי במארזמישהו ניסה פעם לעשות את זה?למישהו יש רעיון איך?תודה על התשובות :]
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים האיך זה לא בעייה, מלמדים את האיך בד"כ בשיעורי טבע בכיתה ד', השאלה שצריכה להישאל היא למה?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר רציתי לבנות תיבה שיהיו ממוקמים בה סוללות שיצא ממנה 2 מולקסים נקבה כדאי שאני יוכל להפעיל באופן נייד את התאורה שיש לי במארזמישהו ניסה פעם לעשות את זה?למישהו יש רעיון איך?תודה על התשובות :]רשמתי בשביל מה...מישהו יכול לעזור?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים פרק שני מולקסים נקבה מספק ישן,תחבר לסוללה 9V תדחוף לקופסא וגמרת עניין :-\
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים השאלה היא למה אתה רוצה להפעיל את התאורה שיש לך במארז בצורה ניידת?ובכל מקרה, אם מדובר בלדים אז אין בעייה אולם אני לא יודע מה דינם של קטודות בהפעלה שכזאת.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר זה לחיבור של קטודה אחת ועוד לוח תאורה כזה: אני צריך את זה לא נייד אלה נייד מהמחשב כי אני רוצה שזה יהיה תאורה חיצונית על שולחן לדוגמא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.