עבור לתוכן

[תמונות] X-750F וחוות דעת

Featured Replies

פורסם

היי!

אז קיבלתי את העכבר A4Tech X-750F מ"יאללה דיל"...

הייתי אמור לקבל אותו לפני 5 ימים אבל היו בדואר טעויות והם טעו במשהו ולכן קיבלתי רק הודעה שניה..

הגודל של העכבר, בניגוד למה ששמעתי שאומרים, הוא רגיל למדיי.. טיפטיפה קטן יותר מהעכבר האופטי הרגיל של MS.

הוא יפה ואת זה ניתן לראות בתמונות. הוא נוח בצורה שונה מהעכבר האופטי הרגיל של מייקרוסופט שהיה לי קודם לכן. החומרים שמהם הוא עשוי מרגישים קצת "מצועצעים" ביד ולוקח זמן להתרגל אליהם ואליו. הצורה שלו רגילה. לדעתי, כפתורי האגודל(קדימה ואחורה בדפדפן) חסרי שימוש מכיוון שבדפדפן שלי(אוונט ברווסר) אם לוחצים על המקש הימני והשמאלי ברצף במהירות זה מעביר דפים(תלוי בסדר הלחיצות) ואני כבר רגיל לזה. כנראה שאפשר לשנות את התפקוד של כפתורי האגודל בדרייברים המצורפים, אבל העדפתי לא להתקין אותם..(לפחות לא כרגע..)

משטח הגומי בצד שמאל מתחת לכפתורי האגודל הוא מעצבן אם האגודל אפילו טיפה רטוב או שמנוני, אך אם הוא יבש הוא נוח ולא מחליק.

כפתור שינוי הDPI ממוקם בצורה נוחה והכפתור לא מפריע בשימוש השוטף.

אני, כעיקרון, מפאת חוסר כרטיס מסך משחק רק רד-אלרט 2 והירוס 3... אז כפתור הירייה המשולשת כמעט לא שימושי בשבילי... אולי זה עוזר לעשות DEPLOY מהיר לALLIED SOLDIER או לMCV... :D אה וגם ייקח לי זמן להתרגל אל המיקום של "הכפתור האדום"(מוהאהא!! מה לא הבנתם?! I meant the red button that activates the Atom Bomb...).

סה"כ אני מרוצה מהקניה שלו לאור מחירו הנמוך במיוחד(115 ש"ח + 35 ש"ח משלוח). נקווה שלא יקח לי הרבה זמן להתרגל אליו באופן מלא.... :)

לינק: http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=133

לתמונות:

p2130001largegk2.th.jpg

p2130002largelt7.th.jpg

p2130003largeiq2.th.jpg

p2130006largefu4.th.jpg

p2130008largeqq7.th.jpg

p2130011largeyw4.th.jpg

p213000d2largedt2.th.jpg

p2130005largeic7.th.jpg

p2130g008largeoh1.th.jpg

p213000d6largetp8.th.jpg

עריכה: תיקנתי כמה שגיאות הקלדה :)

אה ותגובות תתקבלנה בברכה!! :)

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

אפשר גם להגיד לי תודה .. אתה יודע .. בכל זאת עזרתי לך ;D

פורסם
  • מחבר

תודה נמרוד :o

:silly:

פורסם

כן תתחדש גם אני קניתי

עכבר פשוט מעולה המון סקירות מחול יש אליו ולא חסר לו ציונים גבוהים יחסית למחיר!!

עכבר באמת משתלם.

פורסם

אני מכרתי את ה RAZER COPPERHEAD רק בגלל שהוא היה גבוה כזה והיד נאלצה "לטפס" עליו וזה הכאיב לי כל פעם במפרק. האצבע האמצעית הארוכה שלי היא 10 ס"מ, וזה נחשב לאצבעות קצרות יחסית. עכשיו, האם העכבר מתאים לבעלי יד גדולה או לא?

פורסם

^^ "קצרות יחסית"? יחסית למה? לשחקן כדורסל ב-NBA?

או שהתכוונת לאצבע אמצעית אחרת? ::)

פורסם

^^ "קצרות יחסית"? יחסית למה? לשחקן כדורסל ב-NBA?

או שהתכוונת לאצבע אמצעית אחרת? ::)

לא מצחיק, זאת בעייה רצינית שלא רק אני נתקלתי בה. ראה ביקורות על ה RAZER COPPERHEAD בזאפ. 10 ס"מ ומטה = שאר האצבעות ייחשבו קצרות יחסית לאנשים שפגשתי עם נגיד 12 ס"מ. פשוט לא מגידיע באופן מושלם לכפתורים, היד נאלצת "לטפס", המפרק מתרומם וכואב לאחר זמן מה. פשוט העפתי אותו לטובת ה G7

פורסם
  • מחבר

לדעתי הפלסטיק הוא אחלה פלסטיק. :)

רק הקטעמגומי של האגודל מעצבן...

(לא החזקתי את העכברים של לוג'יטק אז אני לא יכול להשוות...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים